Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Studentendecanen

Met een studentendecaan van de UvA kun je praten over vragen of problemen die niet direct de inhoud van de opleiding betreffen, maar jou als persoon of je studievoortgang.

Je kunt bij ons terecht voor een vertrouwelijk gesprek, ondersteuning, advies en informatie bij de volgende onderwerpen:

  • Wanneer ga je naar een studieadviseur (en niet naar een studentendecaan)?
    • De studieadviseur is je eerste aanspreekpunt op de faculteit bij persoonlijke problemen of vragen over je bachelor of master.
    • Met persoonlijke problemen, indien er bijvoorbeeld studievertraging dreigt te ontstaan, is het noodzakelijk dit zo snel mogelijk bij de studieadviseur te melden.
    • Bij vragen over het rooster of jouw studieplanning maak je in eerste instantie een afspraak met je studieadviseur.

Contact

Alles wat besproken wordt met de studentendecaan is vertrouwelijk. Een afspraak met een studentendecaan duurt gewoonlijk een halfuur. De gesprekken vinden hoofdzakelijk nog via video- of gewoon bellen plaats.

Daarnaast zijn er een beperkt aantal fysieke spreekuren op de Roeterseilandcampus (REC). Als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kun je ons tijdens het telefonisch spreekuur bellen, elke werkdag van 9.00-10.00 uur via (020) 525 1401.