info-circle
student.uva.nl is vernieuwd. Lees meer...
Welke opleiding volg je?

Studentendecanen

Laatst gewijzigd op 01-08-2022
Een studentendecaan van de UvA ondersteunt je bij bijzondere omstandigheden die je studie beïnvloeden, zoals ziekte, familieomstandigheden, financiën en studeren met een functiebeperking.
Toon informatie specifiek voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Waarbij kan de studentendecaan helpen?

Bij een studentendecaan van de UvA kun je terecht voor een vertrouwelijk gesprek, advies en informatie over zaken die niet direct gaan over de inhoud van de opleiding, maar over jou persoonlijk of over je studievoortgang. Denk aan:
 

Eerst naar de studieadviseur

In de meeste gevallen is de studieadviseur van je opleiding de eerst aangewezen persoon om je situatie mee te bespreken. Zij of hij heeft zicht op je studiesituatie en kan inschatten of je informatie of begeleiding van een studentendecaan nodig hebt.

Afspraak maken

Je kunt zelf een afspraak maken met een studentendecaan. Alles wat je met de studentendecaan bespreekt is vertrouwelijk.

Contact

Studentendecanen

Bij de studentendecanen kun je terecht voor een vertrouwelijk gesprek over jou als persoon en je studievoortgang. Bekijk hier onze voorwaarden voor begeleiding en hulp.

Contactgegevens