Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Student.uva.nl: de juiste informatie op één plek

Laatst gewijzigd op 15-03-2024 11:39
Op student.uva.nl vind je alle info op één plek. Van algemene informatie tot je persoonlijke rooster en studieresultaten.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Recente wijzigingen

Je persoonlijke dashboard

De homepage is dé plek waar alle, voor jou relevante, informatie rondom je opleiding samenkomt. Wanneer je bijvoorbeeld inlogt op de homepage, zie je meteen jouw eigen rooster op je persoonlijke dashboard, waarop je ook praktische informatie en links naar andere apps kunt zien. Je kunt ook je studieresultaten checken direct op student.uva.nl zodat je niet meer in SIS hoeft in te loggen. Via de navigatie kom je binnen een paar klikken bij de juiste informatie terecht. Wanneer je je eigen opleiding eenmalig selecteert of inlogt, vind je via het menu ‘onderwerpen’ snel wat je zoekt. 

Het gaat om jou

Achter de schermen heeft de UvA hard gewerkt aan student.uva.nl, zodat je binnen een paar klikken kan vinden wat je zoekt. Bij de ontwikkeling van de site sta jij als student centraal. Een diverse groep studenten is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de site en test om de paar weken de resultaten van de site-ontwikkelaars. Daarbij zijn inclusiviteit en toegankelijkheid belangrijke kernwaarden. De feedback uit deze testsessies is waardevol en draagt bij aan een zo optimaal mogelijk werkende site.

Geef je feedback

Wil jij ook een keer aan een testsessie deelnemen? Dat kan. Want we gaan door met het verbeteren van de site en het toevoegen van nieuwe opties. Meld je hier aan voor het UvA-panel

Wil je snel even feedback geven of heb je een tip om de site nog beter te maken? Gebruik dan de feedback-knop aan de rechterkant van het scherm.

Wat kun je nog meer verwachten?

We voegen stap voor stap nieuwe opties toe aan de site. Denk aan pushnotificaties bij roosterwijzigingen en nieuwe studieresultaten, een mobiele app ter vervanging van de Mijn UvA app en de mogelijkheid voor het online stellen van vragen en online dingen regelen, zoals een afspraak met een medewerker inplannen. 

Dit is én blijft onze focus:

  1. De juiste informatie op één plek.
  2. Persoonlijk dashboard met je rooster en resultaten.
  3. Je blijft op de hoogte van nieuws en events.
  4. Je kunt via de site vragen stellen.
  5. Dingen online regelen (zoals het inplannen van een afspraak) is straks gemakkelijk.

We houden jou en je medestudenten natuurlijk op de hoogte.