Welke opleiding volg je?

Studeren in het buitenland

Laatst gewijzigd op 26-01-2023
Als UvA-student heb je de mogelijkheid om je grenzen te verleggen door een periode aan een buitenlandse universiteit te studeren, stage of onderzoek te doen in het buitenland of een summer school te volgen. Een onvergetelijke ervaring waarmee je je studie verrijkt, je carrièremogelijkheden verbetert en jezelf ontwikkelt. Check of een buitenlandervaring iets voor jou is.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Op uitwisseling naar het buitenlandWil je tijdens je opleiding op uitwisseling naar het buitenland om te studeren bij een van de partneruniversiteiten van de UvA? Lees stap voor stap waar je aan moet denken.
  • Een stage of onderzoeksproject in het buitenland Stage lopen in het buitenland is een unieke manier om je theoretische kennis in praktijk te brengen, werk- en buitenlandervaring op te doen, je netwerk te vergroten en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Met een onderzoeksproject aan een buitenlands instituut vergroot je je academische vaardigheden. Met beide opties geef je zelf sturing aan je studie en je (inter)nationale loopbaan.
  • Master in het buitenlandDenk je erover om een volledige master in het buitenland te doen? Op deze pagina lees je hoe je je kunt oriënteren en voorbereiden op een master in het buitenland.

Contact

Let op: selecteer eerst je opleiding

Contactgegevens