Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Studentendecanen

Contact met een Studentendecaan

voor informatie, advies en ondersteuning.

Bij de studentendecanen kun je terecht voor vragen van complexere aard. Soms word je doorverwezen (bijvoorbeeld door de Central Student Service Desk of door een studieadviseur), maar je kunt ook op eigen initiatief contact opnemen. Je hoeft niet te betalen voor een afspraak met een studentendecaan.

Bel ons...

In sommige gevallen kan een studentendecaan jouw vraag direct telefonisch beantwoorden. We zijn direct bereikbaar tijdens ons telefonisch spreekuur op dinsdag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 10.00 uur via (020) 525 1401. Kies in het keuzemenu voor de optie 'Telefonisch spreekuur decanen'.

Als je niet kunt bellen tijdens het telefonisch spreekuur, dan kun je dit nummer dagelijks tussen 09.00-17.00 uur bellen. Onze collega’s van de Central Student Service Desk kunnen je vraag dan doorzetten naar de desbetreffende studentendecaan.

Vanaf 17 augustus t/m 30 september 2020, dagelijks van 13.00-14.00 uur, is er een tijdelijk extra telefonisch spreekuur voor de aanvraag van voorzieningen voor tentamens of onderwijs, voor studenten met een functiebeperking, (chronische) ziekte of andere medische omstandigheden. Bel: +31 (0)20 525 1401; kies een 5 om te worden doorverbonden met de studentendecaan. Let op: dit spreekuur is niet bedoeld voor de aanvraag van voorzieningen bij dyslexie; daarvoor kun je naar onze website over dyslexie.

...of maak een afspraak

De gesprekken vinden hoofdzakelijk nog via video- of gewoon bellen plaats. Daarnaast zijn we gestart met een beperkt aantal fysieke spreekuren op de Roeterseilandcampus (REC). Wanneer je van deze mogelijkheid gebruik wil maken, kun je een afspraak maken via de knop hieronder. Je kunt ons ook bellen tijdens ons telefonisch spreekuur.

  • Afspraken zijn niet vrijblijvend. We verzoeken je de studentendecaan niet tevergeefs op je te laten wachten. Wanneer je verhinderd bent, vragen we je de afspraak zelf te annuleren via de link in de bevestigingsmail. Doe dit minimaal 2 uur van tevoren, en bij een fysieke afspraak minimaal 24 uur van tevoren.
  • In geval van een fysieke afspraak dien je de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.

Privacy

We hechten veel waarde aan een zorgvuldige omgang met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring (pdf, 1 p.). Op www.uva.nl/studentenservices vind je alle andere privacyverklaringen van Studentendecanen en Studenten Services.