Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to english

Contact met een studentendecaan

voor informatie, advies en ondersteuning.

Bij de studentendecanen kun je terecht voor vragen van complexere aard. Soms word je doorverwezen (bijvoorbeeld door de Central Student Service Desk of door een studieadviseur), maar je kunt ook op eigen initiatief contact opnemen. Je hoeft niet te betalen voor een afspraak met een studentendecaan.

Bel ons tijdens ons telefonisch spreekuur

In sommige gevallen kan een studentendecaan jouw vraag direct telefonisch beantwoorden. We zijn direct bereikbaar tijdens ons telefonisch spreekuur op maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 10.00 uur via (020) 525 1401. Kies in het keuzemenu voor de optie 'Telefonisch spreekuur decanen'.

Maak een afspraak

De gesprekken vinden hoofdzakelijk nog via video- of gewoon bellen plaats. Je kunt online een afspraak maken via één van de twee aanmeldbuttons hieronder, of ons bellen tijdens ons telefonisch spreekuur. Daarnaast zijn we gestart met een beperkt aantal fysieke spreekuren op de Roeterseilandcampus (REC). Wanneer je van deze mogelijkheid gebruik wil maken, kun je ons bellen tijdens ons telefonisch spreekuur.

N.B. Afspraken zijn niet vrijblijvend. We verzoeken je de studentendecaan niet tevergeefs op je te laten wachten. Wanneer je verhinderd bent, vragen we je de afspraak zelf te annuleren via de link in de bevestigingsmail. Doe dit minimaal 2 uur van tevoren, en bij een fysieke afspraak minimaal 24 uur van tevoren. In geval van een fysieke afspraak dien je de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.

Plan je online afspraak

Je kunt online op twee manieren een afspraak met ons plannen. Je kunt kiezen voor de eerstvolgende afspraakmogelijkheid, of je kunt gericht een afspraak maken met de studentendecaan naar wie je bent doorverwezen of met wie je eerder contact hebt gehad.

Privacy

We hechten veel waarde aan een zorgvuldige omgang met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring (pdf, 1 p.). Op www.uva.nl/studentenservices vind je alle andere privacyverklaringen van Studentendecanen en Studenten Services.