Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Website voor studenten

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Uitgelichte onderwerpen

Buitenland

Als rechtenstudent heb je verschillende mogelijkheden om naar het buitenland te gaan. Bekijk de mogelijkheden voor een uitwisseling of ga naar een voorlichting.

Stages

Praktijkervaring opdoen door een stage? Dat kan tijdens of na je studie. Alle informatie hierover vind je op de pagina over stages en werk.

Vertrouwenspersonen

Als student kun je contact opnemen met een van de vertrouwenspersonen van de UvA. Hier vind je een lijst van alle vertrouwenspersonen.
Mededelingen Meer mededelingen
9 december 2019
Op 24 december zullen alle panden op REC om 18:00 uur worden gesloten. Van 25 december tot 1 januari zijn alle panden op de REC gesloten. Vanaf 2 januari zijn de panden weer op de normale tijden geopend.
3 december 2019
De vakaanmelding voor de FEB, FGw en FdR is verplaatst naar 10 december.
29 november 2019
Op dinsdag 3 december om 8:00 start de bachelorvakaanmelding voor semester 1, blok 3 en semester 2, blok 1 en de mastervakaanmelding voor semester 2. Je kunt je aanmelden tot en met 17 december 13:00.
A-Z-lijst
My UvA App
Onderwijsbalie
Bij de onderwijsbalie van de rechtenfaculteit kun je terecht voor vragen over zaken zoals je vakaanmelding en je studieprogramma, maar ook voor het regelen van een cijferlijst.
Central Student Service Desk
De Central Student Service Desk beantwoordt al jouw vragen over je inschrijving in Studielink, je collegegeld en algemene vragen over de UvA.

Onze social media-kanalen