Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN uva.nl

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

website voor rechtenstudenten

Uitgelichte onderwerpen

Buitenland

Als rechtenstudent heb je verschillende mogelijkheden om naar het buitenland te gaan. Bekijk de mogelijkheden voor een uitwisseling of ga naar een voorlichting.

Amsterdam Law Clinics

Wil jij werken aan echte zaken en ben je geïnteresseerd in kwesties die het publieke belang aangaan?

Vertrouwenspersonen

Als student kun je contact opnemen met een van de vertrouwenspersonen van de UvA. Hier vind je een lijst van alle vertrouwenspersonen.
Opleidingscommissies zoeken jou!
Wil jij invloed uitoefenen op de inrichting van het onderwijs van jouw opleiding? Wil jij je mening laten horen over de vakken die je volgt? Meld je dan nu aan als kandidaat voor de opleidingscommissie (OC) voor jouw opleiding.
Mededelingen Meer mededelingen
13 september 2019
Deze week hebben we 40.000 gelijktijdige wifigebruikers gemeten in ons netwerk. Dit is het grootste aantal gelijktijdige wifigebruikers wat ICT Services ooit heeft gemeten op één dag. Een mijlpaal waar we trots op ...
13 september 2019
Na de berichtgeving in de media vorige week over onveilige hotspots, zou je bijna denken dat je die handige hotspots beter niet kunt gebruiken. Dat is niet helemaal waar. Een hotspot aanmaken met je mobiele telefoon ...
11 september 2019
Ben jij een masterstudent en werk je graag aan echte zaken? Dit semester starten we vanaf 23 september met nog een nieuwe clinic als onderdeel van de Amsterdam Law Clinics: de Doing Business Right Clinic. Deadline ...
A-Z-lijst
My UvA App
Onderwijsbalie
Bij de onderwijsbalie van de rechtenfaculteit kun je terecht voor vragen over zaken zoals je vakaanmelding en je studieprogramma, maar ook voor het regelen van een cijferlijst.
Central Student Service Desk
De Central Student Service Desk beantwoordt al jouw vragen over je inschrijving in Studielink, je collegegeld en algemene vragen over de UvA.