Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Website voor studenten

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Uitgelichte onderwerpen

Buitenland

Als rechtenstudent heb je verschillende mogelijkheden om naar het buitenland te gaan. Bekijk de mogelijkheden voor een uitwisseling of ga naar een voorlichting.

Stages

Praktijkervaring opdoen door een stage? Dat kan tijdens of na je studie. Alle informatie hierover vind je op de pagina over stages en werk.

Vertrouwenspersonen

Als student kun je contact opnemen met een van de vertrouwenspersonen van de UvA. Hier vind je een lijst van alle vertrouwenspersonen.
Mededelingen Meer mededelingen
21 februari 2020
Op maandag 24 februari, vrijdag 28 februari en op vrijdag 6 maart is er geen inloopspreekuur bij de studieadviseurs. Op andere (werk)dagen ben je van harte welkom tussen 9.30-11.00u op de 6e etage van REC A.
5 februari 2020
Op 11 februari start om 13.00 de bachelorvakaanmelding voor semester 2, blok 2 en 3. Je kunt je aanmelden tot en met 20 februari 13.00.
13 januari 2020
Het UvAcare project is een initiatief van de Universiteit van Amsterdam en onderdeel van het UvA Zorgplan. UvAcare heeft als doel extra zorg te bieden aan studenten en tegelijk onderzoek uit te voeren om zorg in de ...
A-Z-lijst
My UvA App
Onderwijsbalie
Bij de onderwijsbalie van de rechtenfaculteit kun je terecht voor vragen over zaken zoals je vakaanmelding en je studieprogramma, maar ook voor het regelen van een cijferlijst.
Central Student Service Desk
De Central Student Service Desk beantwoordt al jouw vragen over je inschrijving in Studielink, je collegegeld en algemene vragen over de UvA.

Onze social media-kanalen