Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Inschrijving

Laatst gewijzigd op 06-02-2024 15:57
We helpen je graag op weg met praktische informatie over hoe je je inschrijft voor een studie, over je collegegeld of -kaart en over wat er nog meer komt kijken als je aan de UvA gaat studeren. Heb je daarna toch nog vragen over je inschrijving? Neem dan contact op met de Central Student Service Desk.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Onze opleidingen en open dagenExterne linkBekijk het aanbod van de UvA.
  • Inschrijven en toelatingExterne linkSchrijf je je voor het eerst in bij de UvA? Bekijk dan deze pagina over Inschrijven.
  • Admissions OfficeHet Admissions Office is verantwoordelijk voor de verwerking van de aanmeldingen van nieuwe studenten aan de UvA en het toelatingsbesluit.
  • Je UvAnetID activerenIedereen die aan de UvA studeert, krijgt een UvAnetID. Zodra je die hebt geactiveerd, krijg je toegang tot de voorzieningen, apps en websites van de UvA.
  • CollegekaartLees hoe je je collegekaart aanvraagt, ontvangt, activeert en waarvoor je 'm nodig hebt. Afgestudeerd? Lever je collegekaart weer in.
  • Documenten aanvragenHeb je een een Bewijs van Inschrijving, een Bewijs Betaald Collegegeld (BBC), een Afstudeerverklaring, of een ander document nodig? Lees op deze pagina hoe je die aanvraagt.
  • Gegevens wijzigen in StudielinkAls bachelor- of masterstudent aan de UvA, kun je via Studielink een aantal gegevens eenvoudig zelf aanpassen.
  • Visa en verblijfsvergunningenKom je niet uit de EU en heb je geen Nederlands paspoort? Dan heb je een verblijfsvergunning voor ‘studie’ nodig om aan de UvA te studeren. De UvA Immigration Office helpt je met het verkrijgen, verlengen en behouden van je verblijfsvergunning. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over je verblijfsvergunning tijdens je studie en wat de mogelijkheden zijn na je studie.

Contact

Central Student Service Desk (CSSD)

Heb je algemene vragen over studeren aan de UvA, zoals over in- of uitschrijven of collegegeld? Neem contact op met de CSSD.

Contactgegevens