Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Contact Studieadviseur

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met je studieadviseur; je kunt een vraag stellen via e-mail of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Inloopspreekuur (vervalt vanwege Coronamaatregelen)

Vanwege de maatregelen die zijn genomen in verband met het Coronavirus vervallen alle inloopspreekuren van de studieadviseurs.

Vraag via de mail

Als je een vraag hebt kun je je studieadviseur een mail sturen. Onder Contactgegevens studieadviseurs vind je het e-mailadres van jouw studieadviseur.

Afspraak met je studieadviseur

Heb je een uitgebreide vraag of een probleem, dan kun je een (video) belafspraak maken met je studieadviseur. Een gesprek duurt maximaal 30 minuten. Via het online afspraken systeem kun je je afspraak zelf inplannen.

Fysieke afspraak studieadviseur

Zowel studenten als studieadviseurs hebben aangegeven behoefte te hebben aan 1-op-1 gesprekken op locatie. Een fysieke afspraak is daarom nu in sommige gevallen mogelijk als een online gesprek niet volstaat. Elke studieadviseur mag zelf bepalen of hij/zij zich comfortabel voelt bij een gesprek op locatie. Studenten vinden meer informatie over studieadviseurs in de A-Z-lijst van hun opleiding.

Studenten kunnen bij studieadviseurs terecht met vragen over hun academische loopbaan, maar ook voor problemen die voortkomen uit de studie of persoonlijke problemen die van invloed zijn op de studie en het studeren.

Deze gesprekken vinden op afspraak en vrijwillige basis voor zowel de student als adviseur plaats. Natuurlijk blijven de 1.5 meter maatregel en andere maatregelen gelden.

Locatie studieadviseurs

Vanwege de Coronamaatregelen werken de studieadviseurs vanuit huis. Normaal gesproken zijn de studieadviseurs te vinden bij het Education Service Center op de 1e etage van het Science Park 904.

Contactgegevens studieadviseurs 

Biologie en Biomedische Wetenschappen

Hugo Eenhoorn
H.Eenhoorn@uva.nl

 

Psychobiologie

Marleen Enschedé
M.Enschede@uva.nl

 

Informatica

Anne-Christine van der Bijl
j.c.a.vanderbijl@uva.nl 

 

Kunstmatige Intelligentie

Andrea Jessen
A.Jessen@uva.nl

 

 

Informatiekunde

Cecilia Sigvardsdotter
A.K.C.Sigvardsdotter@uva.nl
 

Natuurkunde en Sterrenkunde

Iris Hettelingh
I.Hettelingh@uva.nl

 

Wiskunde, Wiskunde en Informatica, Wiskunde en Natuurkunde

 
Iris Hettelingh
I.Hettelingh@uva.nl
        

Scheikunde

Ambi Oosterhout
A.D.Oosterhout@uva.nl

Roosje Ruis 
R.M.Ruis@uva.nl

 

Studieadviseurs Master Opleidingen

De studieadviseurs van de master opleidingen van de FNWI vind je via onderstaande link.