Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Studieprogramma en keuzeruimte

Laatst gewijzigd op 27-10-2022
Binnen je curriculum heb je vaste en vrije studie-onderdelen. Wil jij je verdiepen in een ander vakgebied? Aan de UvA of een andere universiteit? Wil je een stage volgen of misschien zelfs studeren in het buitenland? De meeste bacheloropleidingen en een aantal masteropleidingen bieden keuzeruimte. Er zijn verschillende mogelijkheden per opleiding om je keuzeruimte in te vullen. Bekijk je opties.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • De opbouw van je studieprogramma en studieplanJe studieplan geeft inzicht in de opbouw van je studieprogramma en je studievoortgang. Het is een handig middel om je studie te plannen en je keuzeruimte in te delen.
  • Keuzeruimte: de mogelijkheden en de regelsJe keuzeruimte biedt je de mogelijkheid om je studieprogramma te verdiepen of verbreden. Elke opleiding kent verschillende mogelijkheden en regels om je keuzeruimte in te delen.
  • Een minor kiezenEen minor is een speciaal samengesteld pakket aan vakken over een bepaald onderwerp. Met een minor kun je je opleiding verder verdiepen, uitbreiden of je richten op een heel nieuw vakgebied.