Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Hulp als je vastloopt met je scriptie

Laatst gewijzigd op 14-09-2022
Kom je niet verder met je scriptie door bijvoorbeeld stress, motivatieproblemen, uitstelgedrag of angst het niet goed genoeg te doen? Er zijn meerdere plekken om begeleiding te krijgen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Studentenpsychologen

Bij de psychologen van de UvA kun je terecht voor begeleiding bij studieproblemen of persoonlijke problemen  die het studeren in de weg staan. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. Meld je aan voor een workshop of groepsmodule via UvA CorsizioExterne link.