Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Hulp als je vastloopt met je scriptie

Laatst gewijzigd op 11-08-2023 08:04
Kom je niet verder met je scriptie door bijvoorbeeld stress, motivatieproblemen, uitstelgedrag of angst het niet goed genoeg te doen? Er zijn meerdere plekken om begeleiding te krijgen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Groepsbegeleiding

Training Scriptie starten

De training Scriptie startenExterne link is bedoeld voor studenten die opzien tegen het klaren van zo'n grote klus en/of twijfelen aan hun capaciteiten.

Training Afstudeergroep 

De training Afstudeergroep is bedoeld voor studenten die al langer vastlopen met hun scriptie. 

Trainingen en Workshops Academische Schrijfvaardigheid 

Studeer je aan de UvA en wil je hulp of advies bij het schrijven van academische teksten in het Nederlands of het Engels? Lees dan de pagina met schrijftips of maak gratis gebruik van het SchrijfcentrumExterne link. Het Schrijfcentrum biedt individuele begeleiding, workshops, scriptieweken en cursussen voor alle studenten van de UvA. 

Training Omgaan met faalangst, stress en perfectionisme 

De training Omgaan met stress, faalangst en perfectionisme is bedoeld voor studenten bij wie de spanning en stress zo hoog oploopt dat het hun studie of leven negatief beïnvloedt. 

Scriptiekanaal Online Study Space 

De Online Study Space biedt een keer per week in een speciaal Microsoft Teams-kanaal een begeleide sessie aan voor scriptieschrijvers. Lees op de pagina over Online Study Space hoe je onderdeel wordt van deze Teamsomgeving.

Contact

Studentenpsychologen

Bij de psychologen van de UvA kun je terecht voor begeleiding bij studieproblemen of persoonlijke problemen die het studeren in de weg staan. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. Meld je aan voor een workshop of groepsmodule via de Events-pagina.

Contactgegevens