Informatie

Help je ons de site te verbeteren door een paar vragen te beantwoorden? Dit duurt maar 5 minuten. Start de enquêteExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Studietwijfels

Laatst gewijzigd op 18-01-2023
Het kan zijn dat je twijfelt over je huidige studie of wilt misschien een andere studie kiezen. Of je twijfelt over je (toekomstige) loopbaan en of je met de studie van jouw keuze in een werkveld terechtkomt dat bij je past. Zit je wel op de juiste plek en welke richting wil je op? Onze studie- en loopbaanadviseurs kunnen je hierin begeleiden.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Hulp bij twijfels over je studiekeuzeVoor studenten die zich willen heroriënteren biedt de UvA verschillende vormen van ondersteuning. Zoals een test, een studiekeuzetraject of een afspraak met een studiekeuzeadviseur.
  • Hulp bij het kiezen van een masterJe masterkeuze is een belangrijke stap in je (studie)loopbaan. Hier vind je informatie die je kan helpen bij het kiezen. Heb je daarna behoefte aan een persoonlijk gesprek over je mogelijkheden, neem dan contact op met het UvA Student Careers Centre. Ons uitgangspunt is dat jij de vervolgstap zet die bij jou past.
  • LoopbaanbegeleidingWil je je oriënteren op je volgende stap en op de arbeidsmarkt? Bespreek je vragen, twijfels en plannen met een loopbaanadviseur.
  • StudieadviseurDe studieadviseur kan helpen bij vragen over je studieprogramma, je planning of persoonlijke omstandigheden die je studie kunnen beïnvloeden.