Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Hulp bij het kiezen van een master

Laatst gewijzigd op 11-10-2022
Je masterkeuze is een belangrijke stap in je (studie)loopbaan. Hier vind je informatie die je kan helpen bij het kiezen. Heb je daarna behoefte aan een persoonlijk gesprek over je mogelijkheden, neem dan contact op met het UvA Student Careers Centre. Ons uitgangspunt is dat jij de vervolgstap zet die bij jou past.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Praktische stappen om je master te kiezenJe kunt verschillende factoren laten meewegen bij het kiezen van je master. Op deze pagina vind je informatie die je kan helpen bij het maken van deze keuze.
  • Masterkeuze en arbeidsmarktJe overweegt om na je bacheloropleiding een master te volgen. Op deze pagina vind je meer informatie over wat dit kan betekenen voor je kansen op de arbeidsmarkt.
  • Master in het buitenland buiten de UvA omDenk je erover om een volledige master in het buitenland te doen? Op deze pagina lees je hoe je je kunt oriënteren en voorbereiden op een master in het buitenland.

Contact

UvA Student Careers Centre

De studiekeuze- en loopbaanadviseurs van het UvA Student Careers Centre helpen je bij het maken van keuzes op belangrijke momenten in je (studie)loopbaan. Maak een afspraak, bel in bij ons online spreekuur of e-mail ons. 

Contactgegevens