Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Contact studieadviseurs

Voor al je vragen over (studie)keuzes, studieplanning en persoonlijke omstandigheden die van invloed zijn op je studie kun je bij de studieadviseurs terecht. Gesprekken met een studieadviseur zijn altijd vertrouwelijk.

Je kunt contact opnemen met een studieadviseur op verschillende manieren:

Online: Stel je vraag online via de Digitale Student Service Desk.

Inloopspreekuur: Elke dinsdag en donderdag is er van 10.00-11.00u een inloopspreekuur op het REC. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Meld je bij de Onderwijsbalie op de 6e etage van REC A, dan word je opgehaald door een studieadviseur.

Let op: vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus is er voorlopig geen inloopspreekuur op locatie.

Terugbelverzoek: Vraag een telefoongesprek met de studieadviseur aan via de Digitale Student Service Desk of door contact op te nemen met de Onderwijsbalie. De studieadviseur belt je dan bijna altijd dezelfde werkdag terug. Geef bij voorkeur ook door op welke momenten van de dag je bereikbaar bent.

Afspraak:  Maak zelf een afspraak via de online agenda. Je kan kiezen voor een ‘afspraak op locatie’ of ‘online via Zoom’.

Let op: vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus is er voorlopig geen mogelijkheid voor een afspraak op locatie, een online afspraak kan uiteraard wel.

Gesprekken met een studieadviseur zijn altijd vertrouwelijk.

NB: Overweeg je over te stappen naar de UvA vanuit een andere universiteit? Maak dan gebruik van een terugbelverzoek.