Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Faculty Global

Laatst gewijzigd op 22-11-2023 15:51
Het Faculty Global uitwisselingsprogramma bestaat uit overeenkomsten die faculteiten sluiten met partneruniversiteiten.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Wat is Faculty Global?

Faculty Global bestaat uit de overeenkomsten die faculteiten zelf sluiten met partneruniversiteiten over uitwisselingen van studenten.

Bestemmingen

Voor de bestemmingen kijk je op de UvA World MapExterne link. Selecteer bij programma 'Faculty Global'. Zo kun je zien of jouw faculteit ook faculteitsspecifieke uitwisselingsprogramma's heeft.

Aanmelden 

Voor uitwisselingen in het studiejaar 2023-2024 geldt voor alle bestemmingen één aanmeldprocedure. Dat maakt het makkelijk om je aan te melden. Je kunt maximaal vijf bestemmingen per ronde opgeven waar je naartoe zou willen. Meer informatie over de aanmeldingsprocedure kun je vinden op de pagina aanmelden

Andere uitwisselingsmogelijkheden

Naast facultaire afspraken heeft de UvA UvA-brede afspraken met buitenlandse universiteiten over uitwisselingen binnen Europa (Erasmus+-programma) en uitwisselingen buiten Europa (Global Exchange-programma). Deze vind je ook op de UvA World MapExterne link. Weet je nog niet waar je heen wilt, dan is de pagina 'Je oriënteren op een uitwisseling' een goed startpunt.

Contact

Let op: selecteer eerst je opleiding

Contactgegevens