Welke opleiding volg je?

Uitwisselingsprogramma's in het buitenland

Laatst gewijzigd op 20-12-2022
Tijdens je studie kun je ervoor kiezen om in het buitenland te studeren. Je brengt als uitwisselingsstudent een semester door bij een partneruniversiteit UvA. Dit is een unieke ervaring, waarbij je in een internationale omgeving woont, studeert en leeft.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Global Exchange ProgrammeDe UvA heeft afspraken met meer dan 90 universiteiten buiten Europa over uitwisselingen: het Global Exchange Programme.
  • Erasmus+ Exchange-programma en -beursVia het Erasmus+ Exchange-programma kun je een tijd in het buitenland doorbrengen aan een buitenlandse universiteit in Europa. De Erasmus+ Exchange-beurs helpt je met de kosten.
  • Faculty GlobalHet Faculty Global uitwisselingsprogramma bestaat uit overeenkomsten die faculteiten sluiten met partneruniversiteiten.

Let op: selecteer eerst je opleiding