For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
NL

Contact studieadviseurs

Hoe en waar kun je ons bereiken?

In verband met de nieuwe maatregelen die door de UvA zijn aangekondigd om de gevolgen van het coronavirus te beperken, zijn onze openingstijden en contactmogelijkheden aangepast.

Telefonisch spreekuur

Je kunt ons tijdens ons telefonisch spreekuur bellen voor korte vragen. Voor een uitgebreid gesprek over je studieplan of omstandigheden kun je een zoom afspraak inplannen.

We zijn bereikbaar op 020-5254138, van maandag tot en met donderdag:

  • 09:00-10:00
  • 14:00-15:00

Neem in geval van nood buiten de spreekuren contact op met de onderwijsbalie.

Inloopspreekuur

Momenteel houden wij geen inloopspreekuur.

Online Contact

We blijven beschikbaar om korte vragen over je studie te beantwoorden via het online contactformulier. We sturen je zo snel mogelijk een antwoord via de e-mail. (Check ook altijd je spam mail).

NB: Vragen die beter beantwoord kunnen worden door een andere afdeling dan Study Advice worden op basis van de categorie die je aanklikt, automatisch doorgezet naar de betreffende afdeling.

Online afspraak met een studieadviseur

Vanaf nu is het mogelijk om een Zoom afspraak met de studieadviseur in te plannen. De afspraak duurt 30 minuten. In de bevestigingsmail die je ontvangt vind je de link naar het Zoom adres van de studieadviseur die je hebt geboekt.

Afspraak met een studieadviseur op de campus

Vanaf nu is het mogelijk om een afspraak met de studieadviseur op de campus in te plannen. De afspraak duurt 30 minuten. Je kunt je melden bij de receptie in het E-gebouw op de Roetersstraat 11. De receptie zal de studieadviseur bellen en hij/zij zal je dan ophalen bij de receptie.

Online afspraak met de scriptiecoach

Je kunt een Zoom-afspraak met de scriptiecoach inplannen. In de bevestigingsmail die je ontvangt vind je de link naar het Zoom-adres van de scriptiecoach.

Kijk op de website Scriptiehulp met informatie over 'Hulp bij starten', 'Hulp bij schrijven', 'Hulp bij vastlopen' en 'Thesis Writing Support UvA EB'. 

Website studieadviseurs

Met welke vragen kun je bij ons terecht?