Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Contact studieadviseurs

Welkom, hier vind je onze contactmogelijkheden.

Telefonisch spreekuur

Je kunt ons tijdens ons telefonisch spreekuur bellen voor korte vragen. Voor een uitgebreid gesprek over je studieplan of omstandigheden kun je een afspraak inplannen.

Van maandag 12 juli tot en met vrijdag 20 augustus zijn de studieadviseurs telefonisch te bereiken op dinsdag en donderdag op 020-5254138:

  • 09:00-10:00
  • 14:00-15:00

Neem in geval van nood buiten de spreekuren contact op met de onderwijsbalie.

Online Contact

We zijn beschikbaar om korte vragen over je studie te beantwoorden via het online contactformulier. We sturen je zo snel mogelijk een antwoord via de e-mail. (Check ook altijd je spam mail).

NB: Vragen die beter beantwoord kunnen worden door een andere afdeling dan Study Advice worden op basis van de categorie die je aanklikt, automatisch doorgezet naar de betreffende afdeling.

Online afspraak met een studieadviseur

Boek een Zoom afspraak met de studieadviseur. De afspraak duurt 30 minuten. In de bevestigingsmail die je ontvangt vind je de link naar het Zoom adres van de studieadviseur met wie je een afspraak hebt.

Afspraak met een studieadviseur op de campus

Boek een afspraak op de campus met de studieadviseur. De afspraak duurt 30 minuten. Je kunt je melden bij de receptie in het E-gebouw op de Roetersstraat 11. De receptie zal de studieadviseur bellen en hij/zij zal je dan ophalen bij de receptie.

Online afspraak met de scriptiecoach

*De scriptie coach is niet beschikbaar tot 16 augustus. Als je vragen hebt over je scriptieproces, neem dan contact op met de studieadviseurs.*

Je kunt een Zoom-afspraak met de scriptiecoach Eveline Dekkers inplannen. In de bevestigingsmail die je ontvangt vind je de link naar het Zoom-adres van de scriptiecoach.

Kijk op de website Scriptiehulp met informatie over 'Hulp bij starten', 'Hulp bij schrijven', 'Hulp bij vastlopen' en 'Thesis Writing Support UvA EB'. 

Website studieadviseurs

Met welke vragen kun je bij ons terecht?