Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN uva.nl
Eten en drinken

Eten en drinken

De UvA geeft samen met Cormet invulling aan de eet- en drinkvoorzieningen. Op elke campus vind je de centrale ontmoetingsplek ‘Base’. Met diverse foodformules en aanvullende diensten.

Koffiecorners, kiosken en automaten vind je verspreid door de gebouwen. In centrale hallen kun je op piektijden koffiekarren vinden, en op de buitenterreinen kun je soms terecht bij foodtrucks.

De verschillende locaties per campus en informatie over lokale ondernemers (wie, wat, waar) vind je op www.enjoytoday.amsterdam.

Openingstijden

De openingstijden per locatie staan op www.enjoytoday.amsterdam.

UvA en Cormet

De UvA geeft samen met Cormet invulling aan de eet- en drinkvoorzieningen. Als partner en hoofdaannemer contracteert Cormet lokale Amsterdamse ondernemers die, wisselend over de verschillende campussen in de stad, gedurende korte of langere tijd de eet- en drinkvoorzieningen uitbaten. In continu overleg met studenten en medewerkers wordt iedere campus steeds aangepast aan de wensen. Zowel op het gebied van ‘look and feel’ als qua aanbod. In totaal wordt er vanaf januari 2017 drie jaar uitgetrokken om de plannen op elke campus ten uitvoer te brengen. Dit gebeurt in lijn met de huisvestingsplannen, nieuwbouw en verbouw.

Contact Servicedesk Facility Services (FS)

T: 020 525 1403
E: servicedesk-fs@uva.nl

Formulieren voor facilitaire diensten

Een aanvraag doen of storing melden? De status van je melding(en) bekijken? Ga naar www.uva.nl/fs-meldingen (nieuw venster).