Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Laptop lenen

Laatst gewijzigd op 19-02-2024 14:52
Is je eigen laptop niet beschikbaar en heb je dringend een computer nodig? Bij de Bibliotheek kun je een laptop lenen voor een dag. Ook vind je studieplekken met desktops bij de Bibliotheek.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Chromebook en Windows-laptop lenen

Aan de balie van de UB Singel, het Library Learning Centre REC, de P.C. Hoofthuis Bibliotheek en de Science Park Bibliotheek kun je voor één dag een Chromebook lenen. Chromebooks werken met een gastprofiel. Je kunt gebruikmaken van Google-diensten (bijv. Google Docs), Proctorio en de online versie van Office 365. Het is niet mogelijk om zelf software te installeren.

Desktop gebruiken

Op iedere campus biedt de Bibliotheek individuele studieplekken met pc. Op deze pc’s vind je specifieke software, zoals SPSS. Op de pagina over beschikbare software vind je een overzicht van de software die beschikbaar is op de pc's. Op de website van de BibliotheekExterne link vind je de openingstijden van de studieplekken. 

Contact

Bibliotheek UvA

Heb je een algemene vraag over de voorzieningen, diensten, studieplekken of locaties van de Bibliotheek? Vraag het de Bibliotheek!

Medewerkers van de Bibliotheek

Contactgegevens