Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Sporten bij USC

Laatst gewijzigd op 08-02-2024 12:14
Zin om te sporten? USC is dé sportschool voor UvA-studenten. Vijf van de 7 USC-vestigingen zijn vlakbij een UvA-campus. En als student sport je heel goedkoop!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

De USC-voordelen

  • Enorm sportaanbod, dus voor iedereen is er wel iets te doen.
  • Studentenprijzen, je sport nergens anders zo goedkoop.
  • 7 vestigingen in Amsterdam – inclusief 4 gyms, een yogastudio, een boksschool en een tennis- en padelpark.
  • USC is open als jij wakker bent.

Sporten bij USC

Er zijn superveel opties; fitness, groepslessen, (kick)boksen, klimmen en boulderen, tennis en padel, yoga, zwemmen, dans en nog veel meer. Check het sportaanbod bij USCExterne link.  

Benieuwd welke van de 7 USC-vestigingen het dichtst bij jouw UvA-campus ligt en wat je bij welke vestiging doet? Check deze YouTube-playlistExterne link.

Uitproberen? 

Probeer USC 3x voor maar €10! Regel je proefabonnementExterne link aan een USC-balie. Met je proefabo kun je daarna direct de gym inlopen, of reserveren voor een les of training.

USC Deal: actie voor eerstejaars

Alle eerstejaars bachelorstudenten die in september ingeschreven staan bij de UvA krijgen een abonnement cadeau om tijdelijk gratis te sporten bij USC. Meer informatie wordt aan het begin van elk studiejaar gedeeld via nieuwsberichten en studentmail.