Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Studieadviseurs Communicatiewetenschap

Wie zijn we? 

Het College of Communication heeft drie studieadviseurs: Marie Hoogstraten, Laurian Meester en Sanne Dobber. 

 • Inloopspreekuur*
  Kom voor korte én lange vragen langs op het inloopspreekuur. Dit kan maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 - 12.00 uur. Je kunt plaatsnemen in de wachtruimte REC C6.01. Studenten worden geholpen op volgorde van binnenkomen. Indien van toepassing kun je vooraf je vragen naar de studieadviseur emailen, zodat we je tijdens het gesprek beter kunnen helpen.

 • Excellentietraject / honours
  Heb je vragen over het excellentietraject / honours? Kom dan naar het inloopspreekuur.
 • Studeren in het buitenland  
  Voor vragen over studeren in het buitenland kun je langskomen tijdens het inloopspreekuur.
 • E-mail 
  Stuur voor korte, eenvoudige vragen een e-mail naar studieadviseur-collegecw@uva.nl. Vermeld bij een e-mail altijd je volledige naam en studentnummer. Je ontvangt in de regel binnen vijf werkdagen een antwoord.
 • Telefonische afspraak
  Elke vrijdag van 10.00 - 14:00 uur is er ook de mogelijkheid een studieadviseurs telefonisch te spreken. Maak vooraf een afspraak via de onderwijsbalie op telefoonnummer 020 525 3003 (op werkdagen te bereiken tussen 9-17:00).

*In verband met de maatregelen rondom corona is het momenteel niet mogelijk om langs te komen. Je kunt een telefonische afspraak maken via de onderwijsbalie. Je zult dan tijdens de inloopspreekuren worden gebeld.