Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Diversiteitsnetwerken

Laatst gewijzigd op 04-03-2024 15:45
Er zijn verschillende diversiteitsnetwerken aan de UvA waar jij je bij aan kunt sluiten.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt op de universiteit, heeft de UvA een aantal diversiteitsnetwerken. Bij zo’n netwerk kun je mensen leren kennen, samenkomen in een veilige omgeving en jouw ervaringen delen.

UvA Pride

UvA PrideExterne link is een sociaal netwerk en kenniscentrum voor de LHBTIQA+ community binnen de UvA. Ze organiseren regelmatig borrels, lezingen en andere evenementen rondom LHBTIQA+ onderwerpen.

UvA IDEAs

UvA IDEAs wordt geleid door studenten met een functiebeperking die zich inzetten voor een toegankelijke en inclusieve UvA. Ze zijn er voor alle studenten met een functiebeperking en/of chronische ziekte. 

Ondersteuning voor vluchtelingen

Voor vluchtelingen die willen studeren aan de UvA of bij de universiteit werkervaring op willen doen, bestaan verschillende initiatieven. Je leest meer hierover op uva.nl: informatie voor vluchtelingen (in het Engels)Externe link