Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Studieverenigingen

Laatst gewijzigd op 11-10-2022
Je hebt studentenverenigingen en je hebt studieverenigingen. De laatstgenoemde, studieverenigingen, draaien voornamelijk om de inhoud en zijn verbonden aan een of meerdere studies.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Bij studentenverenigingen staan de sociale activiteiten voorop, maar ook bij studieverenigingen kan het er gezellig aan toe gaan. Daarnaast is er bij studieverenigingen aandacht voor studiegerelateerde, inhoudelijke zaken. 

Studieverenigingen zijn gelieerd aan een bepaalde opleiding. Ze creëren kaders die je helpen je studie succesvol te doorlopen. Door lid te worden kun je kortom nog meer inhoudelijk betrokken raken bij je studie. Bovendien kom je er in contact met medestudenten uit verschillende studiejaren. 

Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap? Of in een bestuursfunctie? Dan kun je hieronder de vereniging voor jouw opleiding of faculteit vinden.