Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Over de UvA

Laatst gewijzigd op 11-08-2023 08:05
De universiteit van Amsterdam is ambitieus, creatief en betrokken. Al sinds 1632 zijn we een inspiratie voor studenten. Op deze pagina vind je informatie over onze ambities, visie en strategie.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • De strategie van de UvADe samenleving wordt geconfronteerd met grote maatschappelijke vraagstukken. Als UvA willen we bijdragen aan de aanpak. Onze ambities en strategie beschrijven we in ons 'instellingsplan'.
  • DuurzaamheidDe UvA wil vooroplopen in het bevorderen van duurzaamheid door middel van onderwijs en onderzoek, omdat studenten en wetenschappers de potentie hebben om de toekomst vorm te geven. Daarnaast vinden we het belangrijk om ook als organisatie te verduurzamen. Lees hier meer over duurzaamheid bij de UvA.
  • Diversiteit en inclusieDe UvA wil een universiteit zijn waar iedereen zich gerespecteerd en thuis voelt. Lees hier hoe de universiteit haar diversiteit en inclusiviteit vergroot.