Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN uva.nl

Studentensite Faculteit der Geesteswetenschappen

Uitgelicht

Nieuwe studenten

Van harte welkom aan de Faculteit der Geesteswetenschappen! Graag maken wij je wegwijs in de onderwijsorganisatie. Hier vind je informatie die van belang is voor nieuwe studenten.

Aangepaste openingstijden zomerperiode

Met ingang van maandag 8 juli sluiten alle FGw-panden, met uitzondering van het Bushuis/Oost-Indisch Huis en BG 3, om 18.00 uur. De aangepaste openingstijden gelden tot 19 augustus.

Vacature: student-leden Raden GSH en CoH

Lever een bijdrage aan het facultaire onderwijsbeleid!
Overig nieuws Volledige nieuwslijst
16 juli 2019
Andra Daniela en Santje Pander, twee studenten van de UvA-opleiding tot restaurator, hebben een zeventiende-eeuwse globe die door experts ‘total loss’ was verklaard, gerestaureerd. In een timelapse-video hebben zij ...
10 juli 2019
Met ingang van maandag 8 juli sluiten alle FGw-panden, met uitzondering van het Bushuis/Oost-Indisch Huis en BG 3, om 18.00 uur. De aangepaste openingstijden gelden tot 19 augustus.
9 juli 2019
Aan de buitenzijde van gebouw BG 5 worden op donderdag 11 juli 2019 steigers opgebouwd om stormschade aan de daken te kunnen herstellen.
A-Z
In de A-Z-lijst vind je informatie over onder andere inschrijving en toelating, afstuderen en UvA-faciliteiten.

Meest gezocht

E-mail voor studenten

Als UvA-student kun je een studentenmailadres activeren. De UvA maakt voor de studentenmail gebruik van G Suite for Education.

Bindend Studieadvies (BSA)

Met het BSA wordt vastgesteld in hoeverre je - na het doorlopen van het eerste jaar van de studie – de motivatie en capaciteiten bezit om te slagen in de opleiding.

Draadloos internet

Via het draadloos netwerk eduroam geniet je niet alleen bij de UvA, maar ook bij talloze andere instellingen wereldwijd van snelle wifi.

Contact

Onderwijsbalie
Met je studiegerelateerde vragen kun je langskomen bij de Onderwijsbalie. De FGw heeft twee locaties: P.C. Hoofthuis en BG2.
Studieadviseurs
Bekijk hier de contactgegevens en spreekuren van de studieadviseur van jouw opleiding.