Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN uva.nl

Studentensite Faculteit der Geesteswetenschappen

Uitgelicht

Overig nieuws Volledige nieuwslijst
25 april 2019
De Amsterdam Business School (UvA)  en de Academie voor Theater en Dans (AHK) geven in mei en juni drie inspirerende masterclasses voor creatieve en culturele ondernemers, die grip willen krijgen op de groei van hun ...
25 april 2019
FGw-studenten hebben Elio Baldi, docent Italië studies, verkozen tot docent van het jaar 2019. Studenten zijn te spreken over zijn enorme kennis en de aanstekelijke manier van lesgeven: ‘Hij praat met zoveel passie ...
25 april 2019
Major ICT maintenance work will be taking place during the weekend of 11 – 12 May. Although the maintenance work will be performed throughout the entire weekend, we have managed to minimise the impact this will have.
A-Z
In de A-Z-lijst vind je informatie over onder andere inschrijving en toelating, afstuderen en UvA-faciliteiten.

Meest gezocht

E-mail voor studenten

Als UvA-student kun je een studentenmailadres activeren. De UvA maakt voor de studentenmail gebruik van G Suite for Education.

Bindend Studieadvies (BSA)

Met het BSA wordt vastgesteld in hoeverre je - na het doorlopen van het eerste jaar van de studie – de motivatie en capaciteiten bezit om te slagen in de opleiding.

Draadloos internet

Via het draadloos netwerk eduroam geniet je niet alleen bij de UvA, maar ook bij talloze andere instellingen wereldwijd van snelle wifi.

Contact

Onderwijsbalie
Met je studiegerelateerde vragen kun je langskomen bij de Onderwijsbalie. De FGw heeft twee locaties: P.C. Hoofthuis en BG2.
Studieadviseurs
Bekijk hier de contactgegevens en spreekuren van de studieadviseur van jouw opleiding.