Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Studentensite Faculteit der Geesteswetenschappen

Uitgelicht

Studeren in het buitenland
Overweeg je een periode in het buitenland door te brengen? De deadline voor een uitwisseling in Europa is 1 maart. In februari zijn er verschillende informatiesessies en workshops om je voor te bereiden: 11 februari Eramus Information meeting • 13 februari MA abroad • 19 februari Erasmus Information meeting • 19 februari Erasmus workshop
Overig nieuws Volledige nieuwslijst
21 januari 2020
Rector Magnificus Karen Maex ondertekende op 10 januari namens de UvA een overeenkomst waarmee de partners van EPICUR hun samenwerking versterken.
21 januari 2020
Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 februari gaat de thermostaat in UvA-gebouwen een paar graden omlaag. In dit bericht lees je waarom de UvA meedoet aan de nationale Warmetruiendag en die dag op eigen initiatief ...
21 januari 2020
Minister van OCW Ingrid van Engelshoven heeft een positief besluit genomen over de plannen van de UvA voor de inzet van de studievoorschotmiddelen, in het kader van de Kwaliteitsafspraken. De minister laat weten het ...
A-Z
In de A-Z-lijst vind je informatie over onder andere inschrijving en toelating, afstuderen en UvA-faciliteiten.

Meest gezocht

E-mail voor studenten

Als UvA-student kun je een studentenmailadres activeren. De UvA maakt voor de studentenmail gebruik van G Suite for Education.

Bindend Studieadvies (BSA)

Met het BSA wordt vastgesteld in hoeverre je - na het doorlopen van het eerste jaar van de studie – de motivatie en capaciteiten bezit om te slagen in de opleiding.

Draadloos internet

Via het draadloos netwerk eduroam geniet je niet alleen bij de UvA, maar ook bij talloze andere instellingen wereldwijd van snelle wifi.

Contact

Onderwijsbalie
Met je studiegerelateerde vragen kun je langskomen bij de Onderwijsbalie. De Onderwijsbalie van de faculteit vind je in BG2 op het Turfdraagsterpad 15-17.
Studieadviseurs
Bekijk hier de contactgegevens en spreekuren van de studieadviseur van jouw opleiding.