Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN uva.nl

Studentensite Faculteit der Geesteswetenschappen

Uitgelicht

Masterdag 9 november

Ontdek tijdens de UvA Masterdag van 9 november welke masteropleiding het beste bij je past. Je kunt je nu aanmelden voor de voorlichtingsrondes!

Kantoorruimte te huur in het Humanities Lab

Per 1 november komt een kantoorruimte vrij in het Humanities Lab in BG 3 voor een FGw'er met eigen start-up. Ook zijn er flexplekken beschikbaar.

Verhuizing Onderwijsbalie

Vanaf oktober is de Onderwijsbalie van de faculteit te vinden op één centrale locatie: BG 2. De balie is nu twee uur per dag langer geopend dan voorheen.
Overig nieuws Volledige nieuwslijst
17 oktober 2019
De Universiteit Gent kent de Sarton-medaille 2019-2020 van de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte toe aan emeritus hoogleraar Moderne Nederlandse letterkunde Marita Mathijsen. Zij krijgt de medaille uitgereikt op ...
15 oktober 2019
Tijdens het collegejaar 2019-2020 werkt een UvA-taskforce aan het versterken van de sociale veiligheid van medewerkers en studenten. De taskforce is ingesteld om binnen de UvA op korte termijn een integrale aanpak ...
14 oktober 2019
Op zaterdag 23 november en zondag 24 november vindt het groot ICT-onderhoudsweekend plaats. Met name op zaterdag 23 november moet je er rekening mee houden dat er enkele keren netwerk onderbrekingen kunnen zijn als ...
A-Z
In de A-Z-lijst vind je informatie over onder andere inschrijving en toelating, afstuderen en UvA-faciliteiten.

Meest gezocht

E-mail voor studenten

Als UvA-student kun je een studentenmailadres activeren. De UvA maakt voor de studentenmail gebruik van G Suite for Education.

Bindend Studieadvies (BSA)

Met het BSA wordt vastgesteld in hoeverre je - na het doorlopen van het eerste jaar van de studie – de motivatie en capaciteiten bezit om te slagen in de opleiding.

Draadloos internet

Via het draadloos netwerk eduroam geniet je niet alleen bij de UvA, maar ook bij talloze andere instellingen wereldwijd van snelle wifi.

Contact

Onderwijsbalie
Met je studiegerelateerde vragen kun je langskomen bij de Onderwijsbalie. De FGw heeft twee locaties: P.C. Hoofthuis en BG2.
Studieadviseurs
Bekijk hier de contactgegevens en spreekuren van de studieadviseur van jouw opleiding.