Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN uva.nl

Studentensite Faculteit der Geesteswetenschappen

Uitgelicht

Nieuwe studenten

Van harte welkom aan de Faculteit der Geesteswetenschappen! Graag maken wij je wegwijs in de onderwijsorganisatie. Hier vind je informatie die van belang is voor nieuwe studenten.

MijnUvA-app

Met de MijnUvA-app heb je direct toegang tot jouw rooster en je laatste cijfers. Ook vind je er de belangrijkste mededelingen en kun je zien waar studieplekken beschikbaar zijn.
Overig nieuws Volledige nieuwslijst
22 augustus 2019
Ben je eerstejaars? Train dan voor 10 euro per maand bij het USC, het sportcentrum van de UvA en de HvA.
8 augustus 2019
Op vrijdag 23 augustus vindt er tussen 18.00-22.00 uur onderhoud plaats aan id.uva.nl. Je kunt je UvAnetID tijdens dit onderhoud niet activeren. Ook kun je in die tijd het wachtwoord van jouw UvAnetID niet wijzigen. ...
1 augustus 2019
Sinds 2015 wordt het UvA-gebouw genaamd ‘BG5’, gelegen aan de Oudezijds Achterburgwal 233-237 en de Vendelstraat 7, tijdelijk beheerd door Ad Hoc. Een veertigtal ondernemers heeft hier onderdak gevonden. Om een ...
A-Z
In de A-Z-lijst vind je informatie over onder andere inschrijving en toelating, afstuderen en UvA-faciliteiten.

Meest gezocht

E-mail voor studenten

Als UvA-student kun je een studentenmailadres activeren. De UvA maakt voor de studentenmail gebruik van G Suite for Education.

Bindend Studieadvies (BSA)

Met het BSA wordt vastgesteld in hoeverre je - na het doorlopen van het eerste jaar van de studie – de motivatie en capaciteiten bezit om te slagen in de opleiding.

Draadloos internet

Via het draadloos netwerk eduroam geniet je niet alleen bij de UvA, maar ook bij talloze andere instellingen wereldwijd van snelle wifi.

Contact

Onderwijsbalie
Met je studiegerelateerde vragen kun je langskomen bij de Onderwijsbalie. De FGw heeft twee locaties: P.C. Hoofthuis en BG2.
Studieadviseurs
Bekijk hier de contactgegevens en spreekuren van de studieadviseur van jouw opleiding.