Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Studentensite Faculteit der Geesteswetenschappen

Uitgelicht

U-Bal rond boekenweekthema rebellen en dwarsdenkers

22 jan 2020
Op vrijdag 13 maart vindt in VOX-POP vanaf 20.00 uur het U-Bal plaats; een viering van de Boekenweek rond het thema rebellen en dwarsdenkers. Onderdeel van het U-Bal is het open podium. Medewerkers en studenten ...

Explore Days HumanitiesLab

Op 2 en 9 maart organiseert Humanities Lab AVS een tweedaagse training waarin je kunt ontdekken of ondernemerschap iets voor jou is. Tijdens de training kom je onder andere in contact met ondernemers en krijg je tips ...

Onderzoekshulp Geesteswetenschappen

2 mrt 2020 13:00 - 15:00
Voor studenten Geesteswetenschappen die aan hun bachelor- of masterscriptie beginnen, startende promovendi en iedereen die zijn/haar informatievaardigheden wil aanscherpen.
Overig nieuws Volledige nieuwslijst
24 februari 2020
Op donderdag 13 februari nam Facility Services een certificaat in ontvangst van Maas, de koffieleverancier van de HvA en UvA.
14 februari 2020
Het ss Rotterdam, voormalig passagiers- en cruiseschip van de Holland-Amerika Lijn, zit vol met bijzondere kunst uit de jaren vijftig. Hoe zorgen we ervoor dat die goed bewaard blijft? Tijdens een zesdaagse workshop ...
12 februari 2020
Per 15 februari is emeritus hoogleraar Moderne Nederlandse letterkunde Marita Mathijsen benoemd tot vertrouwenspersoon van de FGw.
A-Z
In de A-Z-lijst vind je informatie over onder andere inschrijving en toelating, afstuderen en UvA-faciliteiten.

Meest gezocht

E-mail voor studenten

Als UvA-student kun je een studentenmailadres activeren. De UvA maakt voor de studentenmail gebruik van G Suite for Education.

Bindend Studieadvies (BSA)

Met het BSA wordt vastgesteld in hoeverre je - na het doorlopen van het eerste jaar van de studie – de motivatie en capaciteiten bezit om te slagen in de opleiding.

Draadloos internet

Via het draadloos netwerk eduroam geniet je niet alleen bij de UvA, maar ook bij talloze andere instellingen wereldwijd van snelle wifi.

Contact

Onderwijsbalie
Met je studiegerelateerde vragen kun je langskomen bij de Onderwijsbalie. De Onderwijsbalie van de faculteit vind je in BG2 op het Turfdraagsterpad 15-17.
Studieadviseurs
Bekijk hier de contactgegevens en spreekuren van de studieadviseur van jouw opleiding.