Welke opleiding volg je?

UvA Career Skills Week (maart)

Laatst gewijzigd op 04-11-2022
Ontmoet werkgevers en ontwikkel vakgerichte skills tijdens de Uva Career Skills Week. Dit event is jaarlijks in maart en alle UvA-studenten zijn welkom.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

UvA Career Skills Week 2023

Van maandag 6 tot en met donderdag 9 maart 2023 zal de jaarlijkse UvA Career Skills Week weer plaatsvinden. Dit evenement is voor alle UvA-studenten vrij toegankelijk.

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij benieuwd hoe je leven er na je studie uit zal zien? Of wil je te weten komen welke vaardigheden van belang zijn in jouw vakgebied? Tijdens de Career Skills Week kun je jezelf onderdompelen in de werkpraktijk.

• Skills workshops in het Nederlands en Engels van professionals uit allerlei sectoren
  • Carrière workshops over je CV, LinkedIn, motivatiebrief en over netwerken
  • Feedback op je CV door een recruiter
  • Persoonlijk carrière-advies

Heb je nog geen idee welke richting je op wilt na je studie? Laat je dan inspireren door de verschillende deelnemende bedrijven of kom langs voor persoonlijk loopbaanadvies.

Krijg een indruk: video van een van de vorige edities

Aanmelding

Vul hier vast het vooraanmeldingsformulier (in Engels)Externe link in, en we laten je weten wanneer de reguliere aanmelding opent voor de Career Skills Week van 6 tot 9 maart 2023! Reguliere aanmelding zal ook op deze pagina verschijnen begin 2023.

Organisatie

De UvA Career Skills Week wordt georganiseerd door het UvA Student Careers Centre.

UvA Student Careers Centre

De studiekeuze- en loopbaanadviseurs van het UvA Student Careers Centre helpen je bij het maken van keuzes op belangrijke momenten in je (studie)loopbaan. Maak een afspraak, bel in bij ons online spreekuur of e-mail ons.