Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

UvA Career Day (november)

Laatst gewijzigd op 21-03-2024 17:02
Kickstart je loopbaanoriëntatie tijdens de UvA Career Day. Luister naar inspirerende talks, volg carrière-workshops en krijg tips voor je CV. Toegankelijk voor alle studenten van de UvA.Meld je nu aan voor de UvA Career Day 2023!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

UvA Career Day 2023

Op 9 november organiseert het UvA Student Careers Centre opnieuw de jaarlijkse UvA Career Day, met een indrukwekkend programma. We hebben vier boeiende sprekers die verschillende carrièregerelateerde interessegebieden behandelen. De line-up voor dit jaar omvat:

Bovendien staan professionele recruiters van gerenommeerde organisaties zoals RandstadExterne link, StudijobExterne link, ProjobExterne link, Abel TalentExterne link en Michael PageExterne link klaar om je CV te beoordelen. Vergeet dus niet om jouw CV mee te nemen en waardevolle tips en trucs te ontvangen om het te laten opvallen. We bieden ook de mogelijkheid om een professionele foto te laten maken voor je CV of LinkedIn-profiel.