Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

UvA Student Careers Centre

Laatst gewijzigd op 08-02-2024 12:26
Het Student Careers Centre is er voor jouw loopbaanontwikkeling. Je kunt bij hen terecht voor een gesprek over je mogelijkheden, je ambitie en je twijfels, op elk moment in je studie. Neem deel aan een van de evenementen, laat je CV checken, vraag persoonlijk advies van een loopbaanadviseur of laat je inspireren door de online tips voor het vormgeven van jouw carrière. Tot een jaar na afstuderen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Wil je weten wat het Student Careers Centre voor jou kan betekenen? Bekijk de video (1:36 min).

  • WerkenWeet jij al wat je wilt doen na je studie? De UvA helpt je graag bij jouw oriëntatie op de mogelijkheden.
  • LoopbaanbegeleidingWil je je oriënteren op je volgende stap en op de arbeidsmarkt? Bespreek je vragen, twijfels en plannen met een loopbaanadviseur.
  • Carrière-evenementenEr zijn vele carrière-evenementen waar je aan kunt deelnemen. De meeste evenementen bestaan uit contacten opdoen met werkgevers, workshops over solliciteren en persoonlijk loopbaanadvies.
  • StudietwijfelsHet kan zijn dat je twijfelt over je huidige studie of misschien een andere studie wilt kiezen. Of je twijfelt over je (toekomstige) loopbaan en of je met de studie van jouw keuze in een werkveld terechtkomt dat bij je past. Zit je wel op de juiste plek en welke richting wil je op? Onze studie- en loopbaanadviseurs kunnen je hierin begeleiden.
  • SolliciterenAls je klaar bent met je studie, of al werkervaring wil opdoen voor je je opleiding hebt afgerond, zal je moeten solliciteren. Het UvA Student Careers Centre ondersteunt je graag bij de voorbereiding hierop. Ga zelfstandig aan de slag met onze tips, of volg een workshop of training.
  • Workshops en trainingen Student Careers CentreDe UvA biedt workshops en trainingen om je kans op een leuke baan te vergroten. Solliciteren kun je leren. Of volg een workshop over zelfkennis.
  • Carrièretools en -testenEr zijn verschillende tests om meer zelfkennis te krijgen en die je helpen om carrièrekeuzes te maken. Zo breng je je competenties, werkwaarden en persoonlijkheid in kaart.
  • Vacatures en UvA Job BoardEr zijn verschillende plaatsen waar je vacatures kan vinden voor een (bij)baan of stage, waaronder UvA Job Board.