Welke opleiding volg je?

UvA Student Careers Centre

Laatst gewijzigd op 03-10-2022
Het Student Careers Centre is er voor jouw loopbaanontwikkeling. Je kunt bij hen terecht voor een gesprek over je mogelijkheden, je ambitie en je twijfels, op elk moment in je studie. Neem deel aan een van de evenementen, laat je CV checken, vraag persoonlijk advies van een loopbaanadviseur of laat je inspireren door de online tips voor het vormgeven van jouw carrière. Tot een jaar na afstuderen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Carrière en arbeidsmarktoriëntatieWeet jij al wat je wilt doen na je studie? De UvA helpt je graag bij jouw oriëntatie op de mogelijkheden.
  • Workshops en trainingen over solliciterenSolliciteren kun je leren. De UvA biedt allerlei workshops en trainingen om je kans op een leuke baan te vergroten.
  • LoopbaanbegeleidingWil je je oriënteren op je volgende stap en op de arbeidsmarkt? Bespreek je vragen, twijfels en plannen met een loopbaanadviseur.
  • Carrière-evenementenEr zijn vele carrière-evenementen waar je aan kunt deelnemen. De meeste evenementen bestaan uit contacten opdoen met werkgevers, workshops over solliciteren en persoonlijk loopbaanadvies.
  • ZelfkennisWeet jij al wat voor loopbaan je wilt? Hier vind je verschillende handvatten om je te oriënteren op je carrière en je voor te bereiden op een sollicitatie.
  • SolliciterenAls je klaar bent met je studie, of al werkervaring wil opdoen voor je je opleiding hebt afgerond, zal je moeten solliciteren. Het UvA Student Careers Centre helpt je hier graag bij. Van je voorbereiding, het versturen van je sollicitatie en het daadwerkelijke gesprek. Ga zelfstandig aan de slag met de tips of volg een workshop of training.