Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

UvA Career Skills Week (maart)

Laatst gewijzigd op 11-08-2023 12:33
De UvA Career Skills Week is het grootste UvA-eigen carrière evenement. Een hele week lang staat alles in het teken van jou, jouw skills en jouw carrière.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Terugblik UvA Career Skills Week 2023

Van 7 t/m 9 maart 2023 vond de jaarlijkse UvA Career Skills Week plaats op het Science Park, de Roeterseilandcampus en de Social Hub. Als student kon je deelnemen aan allerlei bootcamps, workshops en lezingen. De door het UvA Student Careers Centre ontwikkelde Career en LinkedIn Bootcamps werden goed bezocht en leverden dynamische sessies op.

UvA Career Skills Week Event 09-03-2023

De week werd afgesloten met het UvA Career Skills Week Event op donderdag 9 maart in de Social Hub Amsterdam CityExterne link. Deze dag bood 20 workshops en lezingen in 4 zalen, en ruim 35 bedrijven presenteerden zich op de bedrijvenmarkt. Populaire workshops waren bijvoorbeeld "Werken voor de EU" en de door de VP van Walt Disney Benelux geleide sessie "Skills? Just do it!". Daarnaast namen er veel studenten deel aan workshops over effectief communiceren, onderhandelingsvaardigheden, betaalde of organische marketing, en talentontwikkeling. Ook kon je je CV laten checken door een team van professionele recruiters, en was er de mogelijkheid om een LinkedIn profielfoto te laten maken door een professionele fotograaf.

Bekijk de video voor een korte impressie van de UvA Career Skills Week 2023 (1:12 min).

UvA Career Skills Week 2024

Na deze afgelopen editie zijn wij bij het UvA Student Careers Centre alweer druk bezig met de voorbereidingen van de nieuwe editie in 2024. Hoe maken we de komende editie nog beter?

Heb jij nog suggesties, heb jij iets gemist of zou jij iets anders willen? Mail ons dan op careerevents-sts@uva.nlExterne link, en volg ons ook op InstagramExterne link!