Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Siggie

Siggie: persoonlijke online coaching voor studenten Geesteswetenschappen

Laatst gewijzigd op 19-03-2024 17:26
Kun je als student Geesteswetenschappen wel een steuntje in de rug gebruiken of wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? De psychologen van Siggie bieden persoonlijke online coaching.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Persoonlijke online coaching 

Als je te maken hebt met studiedruk, stress, spanning, piekeren, laag zelfvertrouwen, eenzaamheid, somberheid, faalangst en/of sociale angst, kun je terecht bij Siggie. Siggie biedt persoonlijke online coaching en leert je om te gaan met jouw uitdagingen. 

Werkwijze 

Het coachingstraject met jouw professionele Siggie-studentencoach bestaat uit vijf online videosessies, verspreid over ongeveer 10 weken. Daarnaast kun je zelf aan de slag met verschillende E-Healthmodules. 

Naast het bespreken van de uitdagingen waar je tegenaan loopt, brengen de coaches jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten in kaart. Je leert hoe je die kunt inzetten om beter om te gaan met je klachten en om meer veerkracht te ontwikkelen. De methoden die de coaches gebruiken zijn een combinatie van traditionele psychologie en moderne psychologie en zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. 

Zijn er kosten aan verbonden? 

Coaching van Siggie wordt voor alle Geesteswetenschappen-studenten vergoed door de UvA. Siggie is een onafhankelijke partij; je persoonlijke informatie wordt niet gedeeld met de universiteit. 

Contact 

Als je hulp wilt via Siggie, meld je dan aan via het contactformulier op de website van SiggieExterne link. Het is belangrijk dat je in het formulier je UvA-mailadres (voornaam.achternaam@student.uva.nl) correct opgeeft.