Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
uva.nl

Studieprogramma Kunstmatige Intelligentie

 • Keuzevakken en minors

  n het curriculum van de bacheloropleiding Kunstmatige Intelligentie bestaat in het eerste semester en in periode 4 van het tweede semester van het derde studiejaar ruimte voor vrije keuzevakken met een omvang van 36 EC. Van het totaal van 36 EC keuzeruimte in studiejaar 3 moet minstens 6 EC een KI-gerelateerd keuzevak zijn. Dit zijn de zogenaamde 'aanbevolen keuzevakken', die je in de studiegids kunt vinden.

  De regels voor keuzevakken staan in de Onderwijs- en Examenregeling (OER deel A en deel B).

  Goedkeuring keuzevakken nodig

  Laat een pakket keuzevakken altijd op tijd goedkeuren door de Examencommissie door aan het eind van studiejaar twee je volledige studieprogramma te laten goedkeuren.

  Hoewel individuele vakken goedgekeurd kunnen worden mag er natuurlijk niet al te veel overlap zitten in je studieprogramma. Bovendien worden niet alle vakken automatisch voor de volle studielast goedgekeurd. Voorkom verrassingen en laat je keuzevakken/studieprogramma vooraf goedkeuren!

  Zie 'Examencommissie' in de A-Z lijst voor het hoe en wat omtrent het goedkeuren van (keuze)vakken.

  Keuzegids

  Suggesties voor keuzevakken kun je o.a. vinden in de keuzegids. Zie de link hieronder voor de keuzegids 2018-2019. De uitgebreide vakomschrijvingen en contactgegevens voor vakken die in deze keuzegids worden genoemd zijn terug te vinden in de digitale studiegids.

  Download de keuzegids Kunstmatige Intelligentie 2018-2019