Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Event

Sluit je aan bij de kick-off van de begeleide studiesessies

Laatst gewijzigd op 26-09-2024 13:50
Vind je het lastig om te studeren zonder afgeleid te worden? Of mis je structuur als je studeert? Op 8 oktober van 13:00 tot 17:30 uur nodigen we je uit voor een inspirerende kennismaking met medestudenten, onze hosts en specialisten.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
08-10-2024 13:00
Einddatum
08-10-2024 17:30
Locatie

Universiteitsbibliotheek Singel, Focus Room (ruimte C1.01).

Meld je aan

Deze kick-off is dé kans om je nieuwe studiegenoten te ontmoeten, elkaar te motiveren en kennis te delen. Of je nu een eerstejaarsstudent, internationale student of iemand met een functiebeperking bent, begeleid studeren biedt ondersteuning op maat.

Waarom deelnemen?

  • Kennismaken: Ontmoet je study buddies binnen onze learning community. 
  • Kennisdeling: Ontvang tips van specialisten en oud-deelnemers die jou kunnen inspireren. 
  • Groepsgevoel: Samen studeren motiveert, net als een gezellige borrel na afloop.
Afbeelding: Wouter van der Wolk
Afbeelding: Wouter van der Wolk

Wat is begeleid studeren?

Bij begeleid studeren krijg je de begeleiding die je nodig hebt om jouw studie effectief aan te pakken. Onze getrainde hosts helpen je met planning en motivatie, zodat je deadlines haalt en uitstelgedrag voorkomt.

Tijdens de begeleide studiesessies studeer je in een groep met ondersteuning van studentenhosts en specialisten. De hosts zijn getraind door studentendecanen en studentenpsychologen. De specialisten zijn experts van het Schrijfcentrum, de Methodologiewinkel, scriptiecoaches of informatiespecialisten van de Bibliotheek.

Waar kan ik begeleid studeren?

De begeleide studiesessies vinden zowel op locatie in de Bibliotheek als online plaats. In de UB Singel (ruimte C1.01) is een speciale Focus Room ingericht. Online check je in via MS Teams. 

Sluit je aan?  Voeg toe aan agendaExterne link

Kijk ook bij

Contact

Bibliotheek UvA

Heb je een algemene vraag over de voorzieningen, diensten, studieplekken of locaties van de Bibliotheek? Vraag het de Bibliotheek!

Medewerkers van de Bibliotheek

Contactgegevens