Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Workshop

From good intentions to good deeds

Laatst gewijzigd op 21-12-2023 13:26
Heb jij al een idee wat je het liefst zou willen veranderen of verbeteren in de wereld? En wil je de mogelijkheid creëren om dat stapje voor stapje op een professionele manier te realiseren? Dan is deze training wat voor jou!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
15-01-2024 12:30
Einddatum
15-01-2024 15:00
Locatie

REC V1.10

Na je studie is het tijd om ‘de echte’ wereld in te gaan. Een plek waar principes rondom mens, dier en planeet nogal eens naar de achtergrond verdwijnen, zeker wanneer het vinden van een passende functie op korte termijn niet lukt. Er moet immers toch brood op de plank komen?

We starten de workshop met een lunch. Daarna ga je, onder begeleiding van coach Toine, aan de slag met jouw goede voornemens. We kijken waar ze vandaan komen, en hoe ze jou en de wereld verder kunnen brengen. Aan het eind ga je de deur uit met een persoonlijk progressieplan, waarmee je onze planeet op jóuw manier een stukje mooier kan maken.

Over de coach

Toine Wilke (1986) is impactondernemer, duurzaamheidsdocent, surfer en TEDx spreker. Hij begon in Ierland te koken met zeewier en verkocht zijn producten in 1200 supermarkten. Surfte hoge golven, maar kende ook diepe dalen. De lessen die hij daaruit haalde, deelt hij graag met anderen. Voor een fantastisch, betekenisvol leven.

Deze workshop is onderdeel van de Well-being Week 2024