Informatie

student.uva.nl is vernieuwd. Lees meer...

Welke opleiding volg je?
Marieke de Goede (foto: Kirsten van Santen)
Debat

Stel je vragen aan decaan Marieke de Goede

Laatst gewijzigd op 03-09-2022
In dit vragenuurtje kun je kennismaken met de decaan van de Faculteit der Geesteswetenschappen, Marieke de Goede.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
14-09-2022 13:00
Einddatum
14-09-2022 14:00
Locatie

VOX-POP, Binnengasthuisstraat 9

Onder meer de Facultaire Studentenraad, de ASVA Studentenvakbond, faculteitsvereniging ALPHA en de decaan zelf houden een korte pitch om de discussie op gang te helpen en daarna het gesprek aan te gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderwerpen als digitalisering van het onderwijs, medezeggenschap, sociale veiligheid en het samenbrengen van studenten. 

Heb je vragen voor de decaan? Je vraag kun je vooraf insturen via communicatie-fgw@uva.nlExterne link, of je kunt hem live stellen tijdens het vragenuurtje. De bijeenkomst wordt gemodereerd door Ghanima Kowsoleea, hoofd van VOX-POP, de creative space van de Faculteit der Geesteswetenschappen.

De bijeenkomst vindt plaats bij VOX-POP, Binnengasthuisstraat 9. Tot 14 september!

Contact

VOX-POP

VOX-POP is de creative space van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Door middel van innovatieve en inspirerende programmering slaat het een brug tussen de academische gemeenschap en de stad, tussen kunst en wetenschap, tussen cultuur en samenleving.

Contactgegevens