Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

VOX-POP

Laatst gewijzigd op 19-03-2024 17:52
VOX-POP is de 'creative space' van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Het programma van VOX-POP biedt ruimte aan onder andere lezingen, film- en theatervoorstellingen en exposities.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

VOX-POP deelt geesteswetenschappelijke kennis via een diverse en creatieve programmering. Het programma van VOX-POP is een wisselwerking tussen wetenschap, kunst en cultuur. Het biedt ruimte aan zowel ‘klassieke’ initiatieven als lezingen en debatten, alsook aan verrassende activiteiten waaronder poëzievoordrachten, exposities, muziekoptredens en film-, dans- en  theatervoorstellingen.

Gratis en voor iedereen toegankelijk

Studenten, medewerkers, wetenschappers en stadsgenoten komen in VOX-POP samen om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Alle evenementen zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

Zelf een evenement organiseren

Heb je zelf een idee voor een nieuw initiatief of activiteit? We zijn benieuwd, laat het ons weten! Zolang jouw activiteit gratis toegankelijk is en een link met de geesteswetenschappen heeft, mag je de ruimte gratis gebruiken. 

Website en social media

Je vindt meer informatie over VOX-POP en de programmering op de website. Via Facebook, Instagram en Twitter krijg je updates over activiteiten.

Contact

VOX-POP

VOX-POP is de creative space van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Door middel van innovatieve en inspirerende programmering slaat het een brug tussen de academische gemeenschap en de stad, tussen kunst en wetenschap, tussen cultuur en samenleving.

Contactgegevens