Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Vakaanmelding - CW

Om onderwijs te kunnen volgen, moet je je elk semester tijdens de aanmeldperiode aanmelden voor vakken. Je bent dan ook meteen aangemeld voor de tentamens, eventuele hertentamens en de Canvas pagina van het vak.

Te laat met aanmelden voor de vakken? 

 

Aanmeldperiodes

Regel je aanmelding voor vakken tijdens de aanmeldperiode, alleen dan heb je gegarandeerd een plaats in verplichte vakken. De aanmeldperiode voor de bachelor- en de mastervakken voor semester 2 van het studiejaar 2021-2022 is:

 Semester

Start aanmeldperiode

Sluiting aanmeldperiode

Semester 2 (2021-2022)  donderdag 25 november 10.00 uur  dinsdag 30 november 23:59 uur

Hieronder zie je een overzicht met de aanmeldperiodes van andere opleidingen.

Let op: Nieuw systeem vakaanmelding 2021-2022

De vakaanmelding voor de bachelor en masters van Communicatiewetenschap zal dit keer plaatsvinden via een nieuw systeem genaamd GLASS. Deze opleidingen doen namelijk mee aan een pilot. Tijdens deze periode geef je je voorkeuren op voor de vakken die je het volgende semester wil volgen. Het kiezen van groepen is niet nodig.  

Stappenplan vakaanmelding

  • Stap 4: Toevoegen aan aanmelding

    Je krijgt een pop-up die aangeeft of het vak open staat voor aanmelding. Zo ja, dan kies voor 'toevoegen aan aanmelding'. Het vak verschijnt dan in de kolom 'aanmelding in behandeling'. 

  • Stap 6: Check het overzicht

    Check of alle vakken die je wilt volgen volgend semester onder 'Aanmelding in behandeling' staan. Je aanmelding voor deze vakken zal op 3 december worden verwerkt. 

  • Uitschrijven voor vakken?

    Afmelden voor vakken in GLASS gaat door een vak waarvoor je bent aangemeld aan te klikken en in het venster dat opent op de afmeldknop te drukken.