Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Tentamenperiode van 17-27 juni: langere openingstijden

Gepubliceerd op 13-06-2024
De zomer is in aantocht en daarmee ook de laatste tentamenperiode van dit academische jaar. De Bibliotheek biedt ruimere openingstijden. Drukte indicatoren geven een actueel overzicht van beschikbare studieplekken.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Ontdek de studieruimtes in de kelder van de kantine en op de eerste verdieping van REC H.
Ontdekt de studieruimtes in de kelder van de kantine en op de eerste verdieping van REC H. Afbeelding: Wouter van der Veen.

Tijdens de tentamenperiode is het vooral belangrijk om van tevoren te weten welke locatie het minst druk is of om te controleren of er voldoende ruimte is in je favoriete studieruimte. De Bibliotheek heeft drukte-indicatoren, die een live weergave geven van de bezetting van alle ruimtes met studieplekken.

Kijk op de studieplekkenpaginaExterne link voor openingstijden en drukte indicatoren.

Toegangsbeleid aangescherpt

Tijdens tentamenperiodes geldt een aangescherpt toegangsbeleidExterne link. Houd er rekening mee dat de Bibliotheek alleen toegankelijk is met een geldige UvA studenten- of medewerkerskaart.

Contact

Bibliotheek UvA

Heb je een algemene vraag over de voorzieningen, diensten, studieplekken of locaties van de Bibliotheek? Vraag het de Bibliotheek!

Medewerkers van de Bibliotheek

Contactgegevens