Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Seniha Kazancı (22) over Meet your Mentor

Seniha Kazancı - Psychologie, 2e jaar
Laatst gewijzigd op 06-10-2022 14:00
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Foto: Seniha Kazancı

Tijdens Meet your Mentor leerde ik mezelf steeds beter kennen en durfde ik voor het eerst hardop toe te geven dat ik mijn huidige studie niet leuk vond. Daarnaast leerde ik meer over mijn eigen kwaliteiten en wat mijn levenswaarden zijn en dat die goed passen bij de studie psychologie. Mijn mentor stimuleerde me om vrijwilligerswerk te doen in de geestelijke gezondheidszorg om te zien hoe het er in de praktijk aan toegaat. Daarna was ik voor het eerst volledig zeker van mijn studiekeuze. Ik ben van opleiding veranderd en studeer tot op heden nog steeds met veel plezier psychologie.

Door Meet Your Mentor heb ik geleerd om op een betere manier keuzes te maken. Tevens heb ik een duidelijker toekomstbeeld. Het programma heeft me ook doen inzien dat het niet erg is om langer over iets te doen. Ieder pad zal nieuwe waardevolle kennis over jezelf en het leven opleveren. Als ik niet zoveel frustratie, verdriet en boosheid had gevoeld was er geen trigger geweest om mijn leven een nieuwe richting te geven. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven in het overwinnen van obstakels.