Welke opleiding volg je?
Informatie

De openingstijden van de UB op 18, 19 en 20 mei kunnen afwijken. Ga naar uva.nl/studieplekExterne link voor actuele informatie.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

De openingstijden van de UB op 18, 19 en 20 mei kunnen afwijken. Ga naar uva.nl/studieplekExterne link voor actuele informatie.

Ayisha Ashraf (27) over Meet your Mentor

Ayisha Ashraf - Master Geneeskunde
Laatst gewijzigd op 23-12-2022 14:52
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Foto: Meet your Mentor 2022-2023

Wat zijn je verwachtingen? Waarom heb je je aangemeld? Wat sprak je aan in het programma?  

Ik lees mij al een tijdje in over dit programma en nu ik mijn bachelor heb afgerond kwam ik tot de conclusie dat dit leertraject precies hetgeen is wat ik op dit moment nodig heb. Momenteel heb ik een aantal maanden vrij en heb ik veel twijfels over mijn verdere loopbaan en gemerkt dat ik geen risico’s durf te nemen op de arbeidsmarkt: ik raak snel in een comfortzone en durf geen uitdagingen aan (bijvoorbeeld het aangaan van een leidinggevende functie). Tegelijkertijd weet ik dat ik het kan maar toch durf ik de stap nooit te nemen. Ik heb ook weleens ondernemerschap of andere sectoren willen combineren met de medische wereld, maar ik weet niet waar ik moet beginnen. 

De verhalen over ervaringen van mensen, die meegedaan hebben aan dit programma, hebben mij enthousiast gemaakt om ook deel te nemen. Ik heb het gevoel dat dit de juiste stap is voor mij. 
 
Mijn doel met dit programma is om meer te durven en mijzelf beter te leren kennen op carrière vlak en een goede balans tussen mijn huidige werk en privé te vinden. Mijn ouders zijn niet geschoold of hebben niet hetzelfde vakgebied. Mijn vrienden, zusjes en studiegenoten zijn leeftijdsgenoten en zitten in dezelfde levensfase als ik en zoeken ook antwoorden op die vragen. Meet your Mentor koppelt je aan een professional die mijn vragen wel kan beantwoorden. Van de online-training verwacht ik dat ik vragen krijg op carrièregebied die je niet vanzelfsprekend aan jezelf stelt.  

Mijn verwachting is dat ik dankzij al deze onderdelen van Meet your Mentor richting en antwoorden kan vinden op vragen die ik niet zo snel vanuit mijn omgeving kan ontvangen.