Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Nationale Studenten Enquête (NSE)

Nationale Studenten Enquête (NSE)

Jij hebt vast een mening over je studie en de Universiteit van Amsterdam. De Nationale Studenten Enquête is hét landelijke onderzoek waarin studenten hun mening geven over hun studie en onderwijsinstelling. Geef ook jouw mening over de UvA en jouw opleiding tijdens de NSE’21. Hoe? Door de vragenlijst in te vullen die je op 21 januari van Studiekeuze123 in je mail krijgt.

Wat is de NSE?

Via de Nationale Studenten Enquête wordt aan studenten door heel Nederland gevraagd om hun mening te geven over de inhoud van hun opleiding, verworven vaardigheden, voorbereiding op de beroepsloopbaan, docenten, informatie vanuit de opleiding, studiefaciliteiten, toetsing en beoordeling, studieroosters, studielast en studiebegeleiding.

De resultaten maken aan de UvA duidelijk welke zaken de universiteit kan verbeteren op het gebied van studiefaciliteiten, de opleiding, studieroosters, studiebegeleiding en nog veel meer. Ook worden de resultaten gebruikt voor voorlichting aan aankomende studenten en landelijke rankings.

Waarom meedoen?

Door de NSE in te vullen help je de UvA de kwaliteit van haar opleidingen te verbeteren en geef je ons inzicht in wat er goed, en minder goed gaat. Je helpt daarnaast toekomstige studenten een betere keuze te maken voor een opleiding en instelling. Laat dus via de NSE weten hoe jij aankijkt tegen allerlei aspecten van je studie en opleiding. Daar kun je zelfs iets mee winnen! Dit jaar verloot Studiekeuze123 onder alle deelnemers:

  • 1 x Apple MacBook Air (t.w.v. €1.199,-)
  • 4 x Sony noise cancelling headphones (t.w.v. €380,-)
  • 3x Logitech muis en toetsenbord (t.w.v. €218,-)
  • 400 x Bol.com bon (t.w.v. €25,-)

Hoe meedoen?

Je krijgt op donderdag 21 januari een mail van Studiekeuze123 waarin staat uitgelegd hoe je kunt meedoen. Invullen van die vragenlijst kan tot en met woensdag 10 maart. Heb je de eerste mail gemist? Geen probleem! Je krijgt vanzelf een reminder in je mailbox met een link om de enquête alsnog in te vullen.

Wil je nog meer weten over hoe de NSE’21 werkt, hoe het met jouw privacy zit of wat er met de resultaten gebeurt?

Lees verder op de website van de Nationale Studenten Enquête