Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Studiemateriaal

Studiemateriaal

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Via de Studiegids en Canvas kun je per vak zien welk studiemateriaal je dient aan te schaffen. Het verplichte studiemateriaal wordt uiterlijk twee weken voor de start van het onderwijs bekend gemaakt. Bestel je studiemateriaal op tijd, de levertijd voor readers kan oplopen tot 5 werkdagen.

In de Studiegids en op Canvas vind je welke boeken en readers je nodig hebt per vak.

Boeken

Studieboeken kan je het gehele jaar door aanschaffen bij de volgende boekhandels, die veel titels op voorraad hebben.

Je kan ook aan het begin van het semester via de studievereniging JFAS boeken kopen met korting. 

Boeken verkopen

Gebruikte studieboeken kun je kopen verkopen met andere UvA studenten via de website en app van UvABooks.nl. Het is een iniatief van UvA-studenten dat wordt ondersteund door de Universiteitsbibliotheek.

Readers

Naast boeken maken sommige vakken gebruik van een door de docent samengestelde reader. Je kunt deze readers laten drukken en bij je thuis of op een afhaalpunt laten bezorgen. Soms is het ook mogelijk om (onderdelen van) readers te downloaden.

Gedrukte readers

Gedrukte readers kun je online bestellen via uva.shop.canon.nl. Je logt in met je UvAnetID en afrekenen gaat via iDEAL of Mastercard. Om de bestelling goed af te ronden is het belangrijk (tijdelijk) cookies en pop-ups van de site toe te staan.

Readers downloaden

Het is ook mogelijk om (onderdelen van) readers te downloaden via UvA Readers Online. Voor sommige readers is (een deel van) de inhoud digitaal niet toegankelijk in verband met auteursrechten.

UvA Readers Online

Meisje leest boek