Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Studievereniging Spectrum

Bèta-gamma en Future Planet Studies

Spectrum is de studievereniging van de bacheloropleidingen Future Planet Studies en Bèta-gamma van de Universiteit van Amsterdam. Met 1000 leden is het een leuke en actieve vereniging, die veel activiteiten organiseert. Voorbeelden hiervan zijn de eerstejaarsdagen, de studiereis, de majorkeuzespeeddate, de liftwedstrijd en het interdisciplinair congres. Ook worden er geregeld borrels en feesten georganiseerd.

Spectrum heeft een spectrum aan commissies, die gevuld zijn met enthousiaste en ondernemende leden. Dankzij deze commissies is Spectrum zo'n actieve vereniging, want zij zijn verantwoordelijk voor alle activiteiten die worden georganiseerd. Laat je creatieve kant zien door mee te schrijven in het verenigingsblad of help de volgende studiereis mee organiseren.

Wil jij actief worden in de vereniging en zelf dingen organiseren? Er zijn een aantal momenten in het jaar dat commissies op zoek gaan naar versterking. Als jij met verse en vernieuwende ideëen bij een commmissie aan de slag wilt, houd dan goed de website, Facebookpagina en ledenmail in de gaten!

Spectrum is te vinden op het Science Park, Amsterdam en heeft daar een eigen ruimte in B0.171, ook wel bekend als Het Hok.

Contact

Science Park 904
1098 XH Amsterdam
 

Email: voor algemene vragen kun je altijd mailen naar bestuur@svspectrum.nl.

Facebook : https://www.facebook.com/svspectrum/

Website: http://www.svspectrum.nl/
 

Voor vragen aangaande het plaatsen van vacatures op onze website of sponsoring kunt u de acquisitie commissie van Spectrum bereiken op acquisitie@svspectrum.nl.

 

Studievereniging Spectrum