E-mail voor studenten

Vragen over e-mailadres in Studielink

• Naar welk e-mailadres stuurt de UB mij berichten?

De Universiteitsbibliotheek stuurt berichten als reserveringsberichten en e-mails over boetes naar het e-mailadres dat in Studielink staat vermeld. Dus zorg dat je die mail leest. Je kunt zelf je e-mailadres in Studielink veranderen.

• Ik ben niet meer ingeschreven bij de UvA. Wat gebeurt er met mijn mail en G Suite account?

Na je uitschrijving blijft je studentenmailadres en G Suite-account nog drie maanden beschikbaar. Daarna wordt je account inclusief mail en documenten verwijderd. Gedurende deze uitloopperiode kun je je e-mail doorsturen naar je nieuwe e-mailadres en documenten overzetten naar een (privé) Gmail-account.

Als je e-mailbox eenmaal verwijderd is, wordt er geen e-mail meer doorgestuurd. De afzender krijgt dan een foutmelding van de mailserver met 'user unknown'.

Formulier e-mailadres wijzigen indien je geen Studielink-account hebt