Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Off-Screen

Studievereniging Mediastudies

Off-Screen is de studievereniging voor alle Mediastudenten van de UvA – voor zowel de Nederlandstalige en Engelstalige programma's.

Evenementen

Als grootste studievereniging van de Faculteit der Geesteswetenschappen probeert Off-Screen meer te maken van het studeren van Media aan de UvA dan alleen het volgen van colleges en het bezoeken van seminars. Dit doet ze door evenementen te organiseren waar Nederlandse en internationale leden elkaar kunnen leren kennen. Naast meerdere academisch-georiënteerde evenementen, zoals studiesessies en filmavonden, organiseert Off-Screen ook verschillende social events. Om de week op maandag is er een borrel bij de Heeren van Aemstel en er zijn jaarlijks meerdere feesten.

Excursies

Off-Screen coördineert elk jaar een uitstapje naar verschillende steden. In het studiejaar 2018-2019 zijn we bijvoorbeeld op skireis naar Italië geweest en een week lang op studiereis naar Tbilisi (Georgië). Off-Screen organiseert ook haar eigen filmfestival, waarvoor studenten hun filmproducties kunnen insturen naar een professionele jury en de mogelijkheid hebben om prijzen te winnen. Naast ons eigen filmfestival bezoeken we ook het Internationaal filmfestival van Berlijn, de Berlinale. 

Word lid

Iedereen is welkom om lid te worden van Off-Screen; je kunt ook lid worden van één van haar vele commissies, om zo actief bij te dragen aan de evenementen en inhoud van het jaar. Zo kun je zeer goede praktische ervaring opdoen naast je studie!

Daarnaast kunnen Off-Screeners profiteren van allerlei kortingen die worden gepromoot op de website van Off-Screen, zie de link hieronder. Het Hok, het kantoor van Off-Screen, vind je op Turfdraagsterpad 9 (kamer 0.10). Je kunt hier langskomen om te chillen, te studeren en om je vragen te stellen aan de bestuursleden, op werkdagen van 11.00-15.00 uur.

Contact

Study Association Off-Screen
Turfdraagsterpad 9, kamer 0.10: het Hok
1012 XT Amsterdam

Studievereniging Off-Screen in Tbilisi
Off-Screen in Tbilisi, Georgië