Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Afbeelding: alex-g-ufEnsjaJ1ok-unsplash
Event

Schuif aan bij het winter editie van het UB Diner

Laatst gewijzigd op 17-01-2024 11:51
Op dinsdag 23 januari is er weer een UB Diner. Een gezellig etentje van een uur met andere studenten, waarin je meteen wat kennis opdoet over de kookboekencollectie van de Bibliotheek. In deze editie is de maaltijd geïnspireerd op het thema ‘Studentenkost’. En daarna kun je weer vol nieuwe energie aan je studie. Kost: 5 euro.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
23-01-2024 18:30
Einddatum
23-01-2024 19:30
Locatie

Kantine, UniversiteitsbibliotheekExterne link, Singel 425, Amsterdam

Wat ga je eten?

De kok schotelt twee studentenkosten voor: stamppot Marieke – een groentefusion met een fruitige twist) – en een vegetarisch notengehakt.

Win het Studentenkookboek

Studenten bij het UB Diner.
Studenten bij het UB Diner. Afbeelding: Marta Adsarias

Tijdens dit UB Diner staan we kort stil bij hét Studentenkookboek van Berty van EssenExterne link. Van dit kookboek zijn maar liefst 29 drukken uitgebracht, en Allard Pierson conservator Charlotte Kleyn vertelt je kort meer over dit succesvolle kookboek. En tijdens de korte quiz maak je kans om het 'Hungry Student Vegetarian Cookbook' te winnen.

Contact

Bibliotheek UvA

Heb je een algemene vraag over de voorzieningen, diensten, studieplekken of locaties van de Bibliotheek? Vraag het de Bibliotheek!

Medewerkers van de Bibliotheek

Contactgegevens