Informatie voor
Informatiebijeenkomst

CV: de basis

Laatst gewijzigd op 15-07-2024 04:23
Krijg professioneel advies voor het maken van een sterk CV!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
19-11-2024 10:00
Einddatum
19-11-2024 11:15

Iets voor jou?

Wist je dat werkgevers vaak eerst naar je CV kijken, zelfs voordat ze je sollicitatiebrief lezen? Daarom is het belangrijk om een sterk en effectief CV te hebben. In deze sessie leer je:• De essentie van het maken van een opvallend CV• Hoe je je vaardigheden en ervaringen authentiek kunt presenteren• Technieken om je CV af te stemmen op de verwachtingen van de werkgever

Aan het eind van de sessie kun je je CV vanuit het perspectief van de werkgever bekijken. Klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Vergroot je kansen op dat sollicitatiegesprek en uiteindelijk op die baan! Denk eraan je meest recente CV mee te nemen naar de sessie.

Trainingscentrum Student Services

envelopeStuur een e-mailtraining-sts@uva.nl