Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Vacatures en UvA Job Board

Laatst gewijzigd op 18-06-2024 11:11
Er zijn verschillende plaatsen waar je vacatures kan vinden voor een (bij)baan of stage, waaronder UvA Job Board. Ga naar UvA Job Board
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

UvA Job Board 

Op UvA Job BoardExterne link staan startersbanen, stages en studiegerelateerde bijbanen. UvA Job board is de vacaturebank exclusief voor UvA-studenten en pas afgestudeerden. Op het platform kan je je goed oriënteren op academische functies. Ook vind je er dagelijks nieuwe stages, startersvacatures en studiegerelateerde bijbanen.  Na je afstuderen kun je nog 2 jaar gebruikmaken van UvA Job board.

Vacatures binnen de UvA

Vacatures binnen de UvA vind je op vacatures.uva.nlExterne link

StudiJob 

StudijobExterne link is een studentenuitzendbureau in Amsterdam. StudiJob heeft studiegerelateerde bijbanen en startersfuncties, binnen het hoger onderwijs, maar ook daarbuiten. 

Assisteren in het onderwijs

Via het PAL-project kun je werken als assistent van de leraar op een middelbare school. Dit kun je naast je studie doen. 

Duurzame organisaties

Het UvA Student Careers Centre heeft een lijst samengesteld met duurzame organisaties. Stuur een mail naar studentcareerscentre@uva.nlExterne link als je hier interesse in hebt.