Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Event

Finale van de Create a Course Challenge 2023

Laatst gewijzigd op 04-09-2023 14:43
Tijdens de finale van de Create a Course Challenge pitchen vijf studenten hun idee voor een nieuw vak en beslist de jury welk vakidee wordt beloond met de daadwerkelijke realisatie ervan.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
23-11-2023 17:00
Einddatum
23-11-2023 19:00
Locatie

Room for Discussion-podium (centrale hal van gebouw E op de RoeterseilandcampusExterne link)

Het IIS daagt jou en alle andere UvA-studenten uit om mee te denken over hoe het onderwijs georganiseerd zou moeten worden, welke vakken gegeven zouden moeten worden, het soort methoden dat gebruikt zou moeten worden en de rollen die studenten en docenten zouden moeten spelen. De UvA Create a Course Challenge roept op om onbekend terrein te verkennen en na te denken over manieren om onderwijs leuk, uitdagend en zinvol te maken. 

Het winnende idee wordt in het volgende academisch jaar gelanceerd als interdisciplinair keuzevak, te volgen voor alle UvA-studenten. Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op de website van de Create a Course Challenge.Externe link

Contact

IIS Keuzeonderwijs

Contactgegevens

envelopeStuur een e-mailkeuzeonderwijs-iis@uva.nl