Informatie

Help je ons de site te verbeteren door een paar vragen te beantwoorden? Dit duurt maar 5 minuten. Start de enquêteExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Bezoekers tijdens Open Dag Amsterdam Science Park
Open dag

Open Dag Amsterdam Science Park

Laatst gewijzigd op 22-09-2022
Op 1 oktober vindt de Open Dag op het Amsterdam Science Park plaats, in het kader van het Weekend van de Wetenschap. Bedrijven en onderzoeksinstituten op het Science Park openen de deuren.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
01-10-2022 12:00
Einddatum
01-10-2022 17:00
Locatie

Science Park

Programma

Bij de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) kunnen bezoekers naar o.a. rondleidingen, workshops en demonstraties. Van zelf een robot besturen tot een rondleiding door het planetarium, en van een demonstratie over het ontstaan van tornado’s tot aan een algendisco. Dit evenement is door jong en oud gratis te bezoeken, inschrijven is niet nodig. Voor meer informatie en het hele programma, kijk  op de siteExterne link

Over de Open Dag

De Open Dag van Amsterdam Science Park is een samenwerking van Amsterdam Science Park, AMOLF, ARCNL, AUC, CWI, Netherlands eScience Center, Nikhef, SURF en UvA-FNWI en is onderdeel van het Weekend van de Wetenschap.