Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Hoe vraag je een (tentamen)voorziening aan

Laatst gewijzigd op 20-10-2022
Om in aanmerking te komen voor een (tentamen)voorziening, is het belangrijk deze op tijd aan te vragen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Vraag een voorziening op tijd aan

Vraag de voorziening(en) op tijd aan, zodat de opleiding genoeg tijd heeft om de voorziening te regelen. Een onderwijsvoorziening minimaal 4 maanden voor de start van je studie en een tentamenvoorziening minimaal 6 weken voor je tentamen.

Hou er rekening mee dat de UvA kan afwijken van adviezen die door deskundigen of andere onderwijsinstellingen zijn gegeven. Je krijgt dus niet automatisch dezelfde voorzieningen die je op de middelbare school of bij een andere instelling binnen het hoger onderwijs kreeg.

Hier vind je voorbeelden van voorzieningen op en buiten de UvA

Tentamenvoorziening aanvragen

Overige voorzieningen nodig?

Heb je andere voorzieningen dan tentamenvoorzieningen nodig, neem dan contact op met de studieadviseur van jouw opleiding. Doe dit minimaal 4 maanden voor de start van je studie.

Studentendecanen

Bij de studentendecanen kun je terecht voor een vertrouwelijk gesprek over jou als persoon en je studievoortgang. Bekijk hier onze voorwaarden voor begeleiding en hulp.